1553

Арестуваният от кикбоксьори в Пловдив с присъда по бързата писта

Татуираният рецидивист Александър, който бе арестуван от кикбоксьори в Пловдив миналата седмица, ще се сдобие с присъда по бързата писта. След обира на ученик - срещу него е образувано досъдебно производство и наказанието му ще е ясно в срок до две седмици, каза пред "Марица" заместник-окръжният прокурор Галина Андреева - Минчева. 
Припомняме, че бившият затворник бе задържан на 8 февруари. Към 11 часа 15-годишно момче си тръгнало от тренировки по кикбокс в зала на "Цариградско шосе". На автобусната спирка преживяло кошмар.

Към него се приближил Александър, който първоначално му поискал един лев, за да се качи на рейса. Момчето извадило портфейла си, за да му даде, но рецидивистът видял, че има повече пари. Тогава извадил нож и му казал да му ги даде, иначе ще го наръга. Момчето се стресирало и извадило банкнотите.  След удара, Александър се качил на автобус №66.

Ученикът позвънил на треньора си Димитър Желязков. Той взел три момчета със себе си и с кола тръгнали по следите на бившия затворник. Успели да го заловят на ул. "Гладстон", след като слязъл от рейса, и повикали полиция. Заради гражданския арест и проявената смелост, треньорът и другите момчета бяха наградени от директора на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?