49

Арестуваха за блудство любимия чичко на малчуганите в Пловдив

Ибрям твърди, че е натопен от жена си

Любимият чичко на малчуганите в Пловдив е в ареста за блудство, научи „Марица“. Ибрям, както се казва мъжът с акумулаторните колички до Централна поща, е зад решетките след сигнал от жената, с която живеел на семейни начала допреди няколко месеца.  

Според информацията той блудствал с доведеното му дете, което е от друг брак на майката. Това се е случило, когато момиченцето било на 7-годишна възраст. До разкриване на фактологията се стига след рязка промяна в поведението на детето. То започнало постоянно да плаче, вече не се хранело пълноценно. Притеснената майка го водила при различни психолози, като най-накрая момиченцето разказало за посегателството и какво точно се е случило. 

Към днешна дата то е на 14 години. Първоначално майката не вярвала и не допускала подобен сценарий, но психолози я убедили да подаде сигнал. След като случаят стигнал до Районната прокуратура, оттам започнали незабавни действия по разкриването на обективната истина. Момичето било разпитано отново пред психолог, вече в рамките на разследването. Заключението е, че казва истината -последователна е в разказите си и не бърка фактите.

Наскоро съдът се е произнесъл за мярката за неотклонение на Ибрям, като очаквано е постановил „задържане под стража“ с основен мотив, че мъжът се занимава ежедневно с деца покрай работата му с количките. В съда разследваният за педофилия изложил версията, че жена му го е натопила заради влошените им отношения. 

По случая все още се работи активно, тъй като от държавното обвинение допускат, че доведената му дъщеря не е единствената жертва. В този смисъл събирането на доказателства продължава и гражданите могат да подават сигнали, свързани с Ибрям и други негови подобни прояви. 

Наказанието, което се предвижда за престъплението на "любимия чичко" на децата, е от 2 до 8 години затвор. 

Оцени новината

Оцени новината
3.9/5 от 13 оценки
3.9/5 от 13 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
запознати

запознати

31.08.2023 | 14:03

Този човек е особено неприятен , познавам го от времето , когато работех в пощата , идваше да досажда по всякакви поводи и занимаваше колегите , охраната и работещите в търговските обекти с глупости , празни откъм съдържание разговори и вулгарни подмятания !

Отговори
4 1
Македонче

Македонче

30.08.2023 | 09:07

Сите мангале са такива...

Отговори
15 5
Райчо

Райчо

30.08.2023 | 09:03

Те мангалите са извратени парекселанс

Отговори
16 4
Отвратителен е този!

Отвратителен е този!

30.08.2023 | 08:27

Късно се е усетила жената! Този си е педофил, личи си му. Заобикаляхме го, защото по подмятанията му към 12-13-годишни момиченца си беше ясно какъв е.

Отговори
28 2
янка такева

янка такева

30.08.2023 | 07:59

А,ааа, не може така! В Германия това е разрешено още в детските градини, даже се препоръчва. Нали сме в европа все пак.

Отговори
12 36
Оффф

Оффф

30.08.2023 | 08:08

Янке, пий си хапчетата, рашките опорки някъде другаде!

Отговори
37 9
Янка

Янка

30.08.2023 | 11:16

Те и Българският език искат да се изучава като чужд.А за детските градини е вярно.Четете!

Отговори
9 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?