1553
Следвайте ни

Арести до Пловдив след сигнал за фалшиви COVID-сертификати

viber icon

Петима души са задържани след сигнал за издаване на фалшиви COVID сертификати в Асеновград и Раковски. Информацията потвърдиха пред "Марица" сигурни източници.

От Икономическа полиция са извършили проверка по сигнала и са последвали арести. Все още обаче не е ясно дали въпросните издадени сертификати са фалшиви. Тепърва предстоят проверки през РЗИ за тяхната достоверност.

Ако се окаже, че не са истински, ще се доизяснява дали става въпрос за добре работеща и отлично смазана схема или за еднократен акт.

Според информацията, става въпрос за лечебно заведение в Асеновград и медицински център в Раковски. Подобни проверки се извършват в цялата страна.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Арест за какво

Арест за какво

29.11.2021 | 22:39

За нещо ,което няма сертификат само по себе си? Колко от политиците имат наистина поставени ваксини?

Отговори
8 5
червен

червен

29.11.2021 | 22:34

Аз съм червен и съм ерген, може да се казвам Петър, но съм на всеки километър. Аз съм червен и съм нервен, щото гадже нямам още - за студените зимни нощи. Аз съм червен и не съм женен, ама кво му пука, нали пиша тука. Аз съм червен, но не съм сломен. Партията си обичам, макар на бабичка да приличам. Аз съм червен и в България роден. Пиша рими, щото са ми любими.

Отговори
3 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?