1553

Арестант издивя, поиска да подпали Трето районно в Пловдив

Арестант сътвори див екшън в сградата на Трето районно в Пловдив. Мъжът бил тикнат зад решетките в полицейското управление.

Заявил на един от служителите на реда, че му се пуши цигара, на което получил отговор, че в управлението е забранено да се пафка. Отговорът обаче не се харесал на задържания и той буквално издивял. 

Започнал силно да тропа по вратите и стените, повредил камерата за видеонаблюдение, след което започнал да вика, че ще изпочупи всичко. Униформените му обяснили спокойно, че има правила в сградата, но мъжът продължавал да крещи и отправял закани, че ще подпали цялата сграда. 

За да ограничат агресивните му действия, служителите се опитвали да му поставят белезници, при което започнал да се държи още по-агресивно, да маха с ръце, както и да ги рита с крака. Така причинил травма в областта на главата и на единия полицай, а на друг - травма в областта на гръдния кош с наличие на кръвонасядане по гърдите.

Срещу агресивния пловдивчанин, сътворил екшъна през юли 2021 г., са повдигнати 3 обвинения – за заканата за палеж на сградата, както и за причинени леки телесни повреди на униформените. 

Делото влиза в съда следващата седмица, като разпоредителното заседание е планирано за 24 януари. 
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Мира

Мира

21.01.2023 | 08:33

Съвсем прясна новина. По спомени ли я написахте или имате картотека с такива интересни стари случки, та като ви свършат клюките за световноизвестни плейтмейки,маникенки и фолк певици, да ни ги поднасяте.

Отговори
5 0
Иван

Иван

21.01.2023 | 01:53

Ако беше едно време щяха да го смелят от бой! Нямаше да може да гъкне!

Отговори
6 1
Драган

Драган

21.01.2023 | 07:43

И това ти харесва!?

Отговори
2 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?