Следвайте ни

Арест заради гръмнат гълъб в "Тракия"

viber icon

64-годишен пловдивчанин се озова в ареста, след като гръмна гълъб в квартал "Тракия", съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата. 

Убийството на птицата станало с  въздушна пушка в петък сутринта. Бил подаден сигнал в полицията. При последвалата незабавна проверка 64-годишният стрелец бил издирен и отведен за едно денонощие в полицейския арест.

Направил е пълни самопризнания за гръмнатия от него гълъб, след което пушката му е отнета.  Прокуратурата е уведомена за случая, а срещу стрелеца е образувано досъдебно производство.  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

КИванов

КИванов

20.07.2021 | 22:00

А си хапвате пиленца,агнета и телета,зайчета също.Може да си хапваш,но да ги убиваш,пази боже.Може би ще ги хапвате живи. Какви са тези демократични стандарти?Кой определя кое животно ще живее и кое не.Ако някой е запознат с нормативната уредба,много го моля да ми посочи източника на информация?А мухи може ли да се убиват,комари....?Ще настъпиш някой охлюв и си подсъдим.

Отговори
0 0
Тоягасан

Тоягасан

20.07.2021 | 13:58

Е па не е добре да трепеш гълъби и други птици, ама чааааак пък арест за едно денонощие, пък сега прокуратурата, леле мале..... Голямо престъпление е направил човека. Или някой се учи как да упражнява законите или това е поредният пример как бедният българин го отнася с 200, а истинските престъпници и корумпирани политици се наслаждават на плячката си.

Отговори
1 0
до г-н "Взети са мерки, господине."

до г-н "Взети са мерки, господине."

20.07.2021 | 07:57

Първо, не съм господин и второ - от тези вашите мерки, дето са взети - нищо не виждаме и не усещаме ние, гражданите на Пловдив

Отговори
0 0
Много съм точен Не съ хваля

Много съм точен Не съ хваля

19.07.2021 | 17:52

Я пък вчера убих с Калашника една муха и два комара Ударих ги в мъдете

Отговори
2 1
жътва

жътва

19.07.2021 | 19:39

еми това звучи като голям мъж да си е изкарал егото на пред пред него

Отговори
0 2
jjj

jjj

19.07.2021 | 14:57

абсолютни щуротии!! като нямат работа - полицаите се занимават с глупости!! утре ще вкарат в кауша и някой, че е гръмнал котка - а това, че целият град е "пламнал" в котки, че разнасят навсякъде зарази и бълхи, че от общинските органи никой не взема мерки за тяхната популация!!??? - Ей за това вземете мерки!!

Отговори
12 2
Взети са мерки, господине.

Взети са мерки, господине.

19.07.2021 | 19:38

Има си закони, леко се напъвайте да не паднете да се ударите необратимо. Поздрави

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?