Следвайте ни

Апашът с брадвата в „Тракия“ изпразнил цигарения стелаж за секунди

viber icon

61-годишният апаш, който разсече входната врата на хранителен магазин в пловдивския квартал „Тракия“, е бил доста бърз и сръчен. След като счупил стъклото с брадва, той прескочил долната част на вратата и се насочил към стелажа за цигари, който се намира точно зад касата. Във военната мешка, която носил в ръце, напъхал колкото кутии папироси може.  

Тъй като задействал алармата, светкавично на обекта се появили охранителите от ДАИКС, които подгонили възрастния апаш и го заловили. 

Гардовете веднага информирали собственика на хранителния магазин за случилото се. 

Репортер на „Марица“ видя на място, че стелажът с цигари наистина е изпразнен, като са останали само единични кутии от различни марки. Служителките в магазина пресмятаха точно какво липсва и подготвяха поръчка за зареждане на стекове с папироси. 

Счупеното стъкло на вратата е отстранено в ранните часове на деня, още преди отварянето на обекта. На негово място е поставено ПВЦ покритие, изрязано по формата на отвора. За да не падне е застопорено и с хартийки по ъглите. Съвсем скоро собственикът на магазина ще постави и ново стъкло. 

Обирът с брадва е станал около 02.30 ч. през нощта. 61-годишният мъж вече е в ареста на Пето районно полицейско управление. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?