Следвайте ни

Акция на НАП и полицията в Пловдив! Проверяват наред

viber icon

Акция на данъчните и полицията се провежда в пловдивския квартал "Прослав" в момента, видя репортер на "Марица". Обект на проверки са малки и големи магазини и павилиони.  Специално в квартала, те са поне 10 на брой.

Данъчните, придружени от полиция, проверяват фискалните устройства, дали обектите издават касови бележки, дали документите им са изрядни и т.н. При установяване на нарушения следват санкции, а ако обектът работи нелегално - данъчните ще го запечатат.

"Марица" научи, че идентична акция се е провела вчера в пловдивския квартал "Столипиново". Там са констатирани десетки нарушения, има и запечатани търговски обекти. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

проверка

проверка

14.04.2021 | 11:38

Нап и инспекцията по труда да тръгнат на масови проверки за трудови договори,по колко часа се работи,защото е масова практика договор на 4 часа,а работа по 9-10 часа. Проверки на работодателите! Работниците са масово ощетени. Разбира се,това не важи за богопомазаните в държавния сектор,където между другото е и НАП!

Отговори
11 1
123

123

14.04.2021 | 11:12

ГЕРБ ви наказва . НАП и Полиция и техните ръководители в Пловдив не ви ли е срам да се занимавате и тормозите най-дребния бизнес дето едвам крета и едвам оцелява ? Вместо държавата да помага в този труден момент вие мачкате най-дребните и беззащитни. При новата власт и новото правителство е редно най-напред да бъдат сменени тези двама шефове на НАП и Полиция в Пловдив.

Отговори
15 5
Майна

Майна

14.04.2021 | 10:57

Прах в очите . НАП защо не следи РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ които не осигуряват работниците си на РЕАЛНАТА ЗАПЛАТА ? А те са 90% от всички случаи ! Извършват се данъчни престъпления за милиарди в България всяка година а НАП спи . Къде са проверките във АВТОСЕРВИЗИТЕ и в ЗЪБОЛЕКАРСКИТЕ КАБИНЕТИ ? От всичките 250 зъболекарски кабинета в Пловдив няма нито един който да издава касови бележки а те реализират хиляди левове на ден на кабинет. Къде е НАП . Еми автосервизите ? Бил съм в 20 автосервиза в Пловдив и в нито един не съм получавал касова бележка . Къде е НАП ? Жалки смешници нефункциониращи

Отговори
22 2
Sfet

Sfet

14.04.2021 | 09:43

Sfeta ..,,

Отговори
0 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?