46

Адвокат: Полицаят Ангел е набеден за убийството в Милево!

Полицаят от районното в Асеновград, подучастък Садово, е набеден. Извършителят в момента е на свобода. Това заяви в съдебната зала неговият защитник адв. Евгени Костадинов, предаде репортер на "Марица". 

"Липсва обосновано предположение, че е извършител. Георгиев се намесил да разтърве жертвата Огнян от нападналите го три лица от село Караджово.  Именно тези три лица нападат пострадалия, впоследствие починалия Огнян", каза адв. Костадинов. 

"Ангел се притичва да разтърве Огнян и биячите. Жертвата вади нож пред всички и го държи професионално, работил е като колач в Поповица. Това е правил цял ден. Ангел, с уменията на полицай, с професионална хватка извива ръката му, маха ножа и ги разтървава. Ангел не е извършил това деяние. Онези тримата са набедили Ангел в извършеното. Не е проверено тяхното съдебно минало. Има данни, че едно от лицата е извършил убийство и е лежало 17 години в затвора. Ангел не трябваше да бъде в залата, а онези три лица. Същите тези трима, след като приключва този акт на насилие, бързо приключват с напитките и си тръгват. Още по пътя за Караджово се уговарят, че те нищо не са извършили. Сякаш са стояли и са наблюдавали как Ангел го пребива до смърт", каза адв. Костадинов пред съда, като добави, че според свидетелските показания тримата от Караджово си казали помежду си, че дори малко са били Огнян. 


Очаквайте подробности! 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?