Следвайте ни

Адв. Марковски: Обвинението към шефа на Трето РУ е нехуманно

viber icon

Отношението към арестувания шеф на Трето РУ в Пловдив Самуил Хаджиев е не хуманно. Това каза минути преди гледането на мярката защитникът му адв. Димитър Марковски.


Той коментира, че новото обвинение на клиента му е поредният абсурд и не граничи с истината.


Относно здравословното състояние на Хаджиев, Марковски посочи, че изпитва зверски болки и че има 4-5 камъка в бъбреците. Адвокатът отново посочи, че ще настоява за по-лека мярка и съдът да се съобрази с урологичния му проблем. 


"Има 4 или 5 камъка в двата бъбрека, което води до невъзможност на организма му да функционира нормално. През това време прокуратурата повдига поредни обнинения, което е притеснително, неетично и нехуманно отношение към него. Това е поредната щуротия и това категорично не отговаря на действителността - че е прикривал записи за катастрофата на Околовръстното. Според Хаджиев това е целенасочена атака, защото не е бил удобен", каза Марковски. 
 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

виж ти нехуманно обвинение

виж ти нехуманно обвинение

27.05.2021 | 11:26

по-добре силен обвинител отколкото лош защитник

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?