Следвайте ни

Адв. Елдъров: Обществото осъди убийството на котка, а освободи с протести д-р Димитров

viber icon

Адвокатът на родителите на убития Жоро Джевизов-Плъха Красимир Елдъров изказа недоволството си от фалстарта на делото срещу д-р Иван Димитров, който е постъпил в болница и не се яви в съдебната зала. „Чухте съдията. Бележката за отсъствието на д-р Димитров не отговаря на нормативните изисквания. Има си наредба“, каза той. 

Елдъров се въздържа от коментари за рестарта на делото предвид, че то още не е факт, но направи интересно сравнение. 

„Неотдавна 90-годишен мъж и 85-годишната му съпруга от София бяха задържани заради простест на граждани, които се възмутиха от убийството на коте. Откараха ги в ареста. В нашия случай имаме възмутени граждани, които с протест доведоха до там, че прокуратурата освободи и не задържа изобщо д-р Иван Димитров. Правете си изводите. Въпросът опира до оценка на морални стойности, на човешки живот и всички други факти и обстоятелса по това дело. Даже и днешното му отлагане, което пак не е по съответния ред“, коментира адвокат Красимир Елдъров. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Rosalina DE LUCIA

Rosalina DE LUCIA

30.06.2020 | 16:39

Здравейте г-жо и г-н, На този коментар обявявам новите си съобщения. Свидетелствам за получения заем и искам да благодаря на г-жа Виолайн. Имате важен проект за изпълнение, но за съжаление нямате достатъчно пари, за да започнете. Вашият бизнес е фалирал и търсите средства, за да започнете, това съобщение е за вас. Моля, свържете се с тази дама с кредитора на IBSI-BANQUE. Ето неговия имейл адрес: [email protected] Благодаря ти !

Отговори
1 1
?!?

?!?

30.06.2020 | 16:36

Няма място за сравнение ! Котката не краде и е беззащитна срещу силата на убийците ! Докато така наречения Плъх осъзнава и го прави явна не зя първи път ! При неговия случай е било , кой кого !

Отговори
3 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?