49

Абсурдистан! Нападнаха пенсионер с тукати след спор на пътя в "Кършияка"

Пенсионер получи тукати след разправия на пътя. Екшънът се разиграл на ул. "Панагюрище" в Пловдив. Възрастният мъж тръгнал да пресича. По същото време кола с жена зад волана правила завой. Дядото тръгнал, а возилото не намалило скоростта, впоследствие шофьорката забила спирачки. 

Започнал словесен спор, в който пенсионерът и жената си разменили реплики. Внезапно обаче от колата излязъл мъж, вероятно приятел на шофьорката. Без да казва нито дума, той се приближил към пешеходеца и започнал да го налага с юмруци. След побоя, мъжът се качил в колата и отпрашили със спътничката му. 

В резултат на побоя пенсионерът е със средна телесна повреда. Сам подал сигнал в полицията, като само в рамките на по-малко от денонощие служители на Трето районно издирили побойника - 28-годишен. Той е бил арестуван и отведен в полицейския арест.


Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
в Кючукът пресичам на Камела и ме хвана жълтото на островчето посредат

в Кючукът пресичам на Камела и ме хвана жълтото на островчето посредат

17.01.2023 | 14:27

но не се отказвам, тъй като и аз не искам да чакам, а през това време същото правя ит двама завиващи на жълто, при което един очилат ми бибка и ми маха с ръка и сиктирдосва словесно, аз щях да го пусна и всичко се размина само с показан от мен среден пръст, като и аз си пресекох без проблем! Бо_клука да мине, а аз да не мина, а ако беше слезнал, аз не съм пенсионер, очилата на "снайпериста" щяха да станат на паяжини! Това ми се случва за втори път, като пешиходец, някой си мислят като се качили на кола за тях жълтото по-важи!

Отговори
1 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?