Следвайте ни

7 арестувани при спецакция в Карловско, откриха тайник за пиротехника СНИМКА

viber icon

При спецакцията в района на карловските села Розино и Христо Даново са задържани седем лица за срок от 24 часа. В полицейското управление в Карлово са доведени 22 лица с криминални прояви, свързани с престъпления против собствеността. Образувани са шест бързи производства, като пет от тях са за държане на акцизни стоки без бандерол – нарязан тютюн. 

Шестото бързо производство е за притежаване на голямо количество пиротехнически изделия без съответното разрешение. В търговски обект се съхранявали без съответното разрешение 102 броя римски свещи и 5 196 пиратки от различни категории. Собственикът е задържан за срок от 24 часа.  

Както „Марица“ писа, в района на карловските села Розино и Христо Даново се проведе специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност. 

До хода на операцията са проверени 134 лица, 121 броя моторни превозни средства, съставени са 26 акта за установяване на административно нарушение и 28 фишове по Закона за движение по пътищата. 

В спецакцията са участвали служители на полицията в Пловдив и Карлово, Специализирани полицейски сили и сектор „Пътна полиция“. Акцията е преминала под наблюдението на Окръжна прокуратурата – Пловдив.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?