Следвайте ни

5 месеца след зверски побой в Пловдив виновникът на свобода ВИДЕО 18+

viber icon

Видеото с брутален побой и опит за убийство на портиера в пловдивската фирма "Томика-Метал" АД отново се завъртя в нета. То е споделено от собственика и изпълнителен директор на фирмата инж. Милко Цветков в личния му профил във фейсбук.  Причината - биячът се разхожда на свобода и все още не ясно дали прокуратурата ще образува наказателно производство. Ето какво е написал Цветков: 

"Чета и гледам по цял ден новините за Митко с чорапите . Съчувствам на Митко и се наслаждавам на кадрите с бияча му с белезници по пътя към съдебната зала след два дни. А какво ще кажете за кадрите от 20.01.21 и снимката на бияча от 28.04.21 . Три месеца след бруталния побой си е на свобода ,а полицаите от 3-то РПУ Пловдив се разсърдиха, че съм дал интервю две седмици след случая , в което казах ,че НИКОЙ не ме е търсил за показания. Кадрите от видеото и до ден днешен не са ми поискани официално. Да е жив и здрав Митко и да си ползва дарените средства". 

Нападението бе осъществено в офиса на фирма "Томика-Метал" АД между 19.30 и 19.45 на 20 януари тази година.  Мъж влиза и нанася брутален побой над 64-годишния портиер. Оказа се, че нападателят е бивш служител на компанията, уволнен през 2015 година за алкохолизъм. 

По случая районната прокуратура образува досъдебно производство.  56-годишният нападател, заснет на видеокамерите, бе арестуван още същия ден. Прекара 4 денонощия в ареста, след което бе освободен с мярка "подписка", тъй като е с чисто минало. 

По делото бяха извършени множество процесуално-следствени действия, бяха назначени две съдебномедицински експертизи. Като доказателство по делото е приобщен и видеозаписа. 

Пребитият портиер е преминал през десетки процедури и интервенции, но се е подобрил.  Прокуратурата трябва да посочи дали ще образува наказателно производство. 

За нанасяне на средна телесна повреда с временна опасност за живота, законът е катеегоричен - до 6 години затвор. 

Очаквайте подробности! 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

светлото капиталистическо бъдеще на предприемачите

светлото капиталистическо бъдеще на предприемачите

03.06.2021 | 16:20

Преди синът на Инжа го знаели в Кючука, като Тони Джуджето се хвалел, как изпили с аверите му един тон ракия!

Отговори
1 3
Трезво мислещият

Трезво мислещият

03.06.2021 | 16:05

Чакайте малко.Защо записа не е пуснат от начало.Я си представете,че бияча най-напред е искал съвсем по нормален начин да поиска да влезе в сградата,а този портиер се е направил на голямата работа и не го е пуснал,ами е започнал да го разпитва като някой следовател какво ще прави вътре.Може да го е обидил,може даже и шамар да му е ударил.Нали така.Аз искам да попитам още веднъж,защо записа не е пуснат от самото начало,а дават само боя.Защото има нещо нередно и нещо гнило в цялата тази история.

Отговори
5 22
Libre  comment  air

Libre comment air

03.06.2021 | 15:57

Ами биячите ще ги посрещнем по бохемски...с куршум ще ги поздравим...и със сабя помилванепомилваме ...

Отговори
7 2
Libre  comment  air

Libre comment air

03.06.2021 | 15:56

Докато не се Утре е някой нападател...така ще е ..щото от мвр файда йок..вземат си тлъстите заплати и не искат да работят...ха някой ми е посегнал...ха съм му пръснал черепа...

Отговори
10 3
Тъй тъй

Тъй тъй

03.06.2021 | 15:56

А че трето районно е на първо място в българия по разкрити престъпления май на много не е удобен

Отговори
5 5
Тъй тъй

Тъй тъй

03.06.2021 | 15:54

А че трето райнно е на първо място по разкрити случай вБългария Май че на много хора не е удобен

Отговори
5 5
Цветанка Ризова

Цветанка Ризова

03.06.2021 | 15:42

Не знам кой кого и как е пребил (а и не ми пука) обаче Гергов Свинаря - дребен джебчия и лишен от качества на бизнесмен - ДА ВЪРНЕ НА ДЪРЖАВАТА ЦУМ и ПАНАИРА. Целите.

Отговори
11 3
Простака Самуил Хаджиев

Простака Самуил Хаджиев

03.06.2021 | 15:24

Гний в ареста помияр

Отговори
11 5
Ало

Ало

03.06.2021 | 15:51

Самуил Хаджиев може да бъде само за пример В цялата работа има нещо гнило

Отговори
6 5
Простака Самуил Хаджиев

Простака Самуил Хаджиев

03.06.2021 | 15:24

САМУИЛ ХАДЖИЕВ Е ЗАЕТ С ВАЖНИ ДЕЛА ДА ОБИКАЛЯ ИЗ ДРУГИ РАЙОННИ И ДА НАГЛЕЖДА ПЛАНТАЦИИ С МАРИХУАНА

Отговори
14 3
Така е

Така е

03.06.2021 | 14:59

Така и така ще бъде . Докато се взимат за Охрана възрастни хора така ще бъде . Ама като не ти се дават пари и искаш да минеш тънко с 1 пенсионер няма как да не се случва. И в Болниците е така и в Училищата. Само пенсии Взимате добра охранителна фирма с млади и надеждни кадри и край . Ама трябва повечко да се бръкнете че с тея 20лв надник макс само това може да се очаква .

Отговори
19 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?