Следвайте ни

41 са заловените мигранти на АМ "Тракия" до Пловдив, били натъпкани като сардини в буса

viber icon

Общо 41 са заловените нелегални мигранти на АМ "Тракия" до село Белозем. Трима са пътували на предните седалки на буса, а останалите 38 били натъпкани като сардини в задната му част. Това каза на брифинг началникът на Районното в Раковски Пламен Иванов.

40 от тях били от Афганистан, а един от Йордания. Бусът спукал гума и шофьорът тръгнал да я ремонтира. Само след няколко минути били хванати в крачка от полицията. Шофьорът, който е на 39 години и е родом от свиленградско село, сам си признал, че превозва над 40 души нелегално.

Към момента мигрантите са в Районното в Раковски, извършват се разпити, осигурен е и преводач.  Те са на възраст между 20 и 30 години. 

Предстои много работа, делото все пак е на няколко часа, каза заместник-районният прокурор Атанас Илиев.

Той посочи, че крайната цел на мигрантите била София. При проверката се оказало, че нямат никакво документи. Шофьорът, който се оказалл криминално проявен, ги взел от село край Свиленград и срещу обещано му заплащане трябвало да ги транспортира до бензиностанция в столицата. 

Предстои да се установи колко са за платили, за да бъдат превозени нелегално. 
 
 
 
 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Susan Benson

Susan Benson

30.03.2021 | 16:47

Здравейте дами и господа, нуждаете ли се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: ([email protected]) или изпратете ми съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг. Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да постигнете всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент - достъпен лихвен процент от 3%. * Високи цени на одобрение * Гъвкаво погасяване - получавате шанса да изберете дата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години. * Лесно онлайн приложение. * Персонализирани насоки и експертиза. * Няма скрити такси Не губете възможност поради липса на средства. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез този имейл адрес [email protected] или на WhatsApp чрез +447903159998 Посредниците / консултантите / брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълна увереност ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

Отговори
0 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?