1939

400 друсани и пияни шофьори от Пловдивско на съд от началото на 2022 г. 

Близо 400 пияни и друсани шофьори от Пловдивско са предадени на съд от началото на годината. Това съобщи заместник-районният прокурор Атанас Илиев на церемония по откриване на ремонтирана пътна отсечка в село Храбрино. 

Делата срещу повечето шофьори, управлявали след употреба на алкохол или наркотици, приключват по бързата процедура т.е. до 7 дни след извършването на деянието.


 „Безкомпромисни сме и ще продължим да водим твърда наказателна политика спрямо тях“, допълни Илиев. . По думите му през последните две години – 2020 г. и 2021 г., за шофиране след употреба на алкохол или наркотици на съд са предадени около 2000 лица Илиев посочи, че се поддържа постоянна връзка между ръководството на Районната прокуратура и полицията с оглед противодействие и превенция на престъпленията по пътищата. Той пожела безпроблемно шофиране по новата отсечка.  

 


На откриването на ремонтирания път бе отслужена литургия за здраве и безаварийно пътуване.  По отсечката преминава движението към осем населени места. 


На церемонията присъстваха също началникът на КАТ гл. инспектор Йордан Милушев, кметове, представители на Областното пътно управление и други.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тю Бре Неграмотници  НЕиздрусани

Тю Бре Неграмотници НЕиздрусани

11.07.2022 | 22:18

Едно време във ТКЗС то се друсаха сливи Сега чифутчето със кривата чифутска глава другарчето им Тони (забележете какво кучешко четирибуквено име) завършило вечерен курс по Български език където му е удобно безмислено слага думичката ДРУСАНИ без да знае смисъла на тази Българска думичка Но така е при всички чифути Видите от устата на Хавърдския чифут Просто Кирчо кви каламбури излизат Нужен ни е някой издрусан преводач да ни преведе ко иска да ни каже на Български Кирчо Простото И ,, ,и Тони Чифута Де

Отговори
1 0
бай Драгой

бай Драгой

11.07.2022 | 21:52

Чудя се как полицайката от 1-вата снимка работи с ръце в джобовете и не мога да си отговоря.

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?