46

23 пловдивски села под полицейска обсада през септември

Общо 23 пловдивски села са включени в графика на мобилните полицейски екипи през месец септември. Откритите приемни започват на 7 септември в населените места Бойково, Ситово, Лилково, Златитрап, Брестовица и Скобелево. Седмица по-късно полицаи ще влязят в селата Жълт камък, Новаково, Орешец, Дълбок извор, Поройна и Татарево. На 21 септември ще има открита полицейска приемна в Иганово, Богдан, Ведраре, Черничево и Горна махала. Последните села, включени в графика, ще бъдат посетени на 28-и. Това са Чалъкови, Шишманци, Пъдарско, Неделево, Церетелево и Любен.

На срещите представителите на местната власт и жителите могат да информират служителите на реда за наболели проблеми, за които е необходима намесата на полицията. Приетите в писмен вид сигнали се завеждат в деловодството на съответното районно управление и се предприемат своевременни действия за проверка.

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

30.08.2022 | 16:12

във всички СЕЛА трябва да има засилено МВР присъствие защото ц и г а н с к а т а п р е с т ъ п н о с т с т а н а н е к о н т р и р у е м а

Отговори
7 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?