71

21 години затвор за Миленко, ритал жена си до смърт

20 години затвор. Тази присъда чу в залата на Окръжния съд 47-годишният Миленко Рангелов от Шекера, който преби до смърт жената, с която живеел на семейни начала. Той ще изтърпява наказанието си при първоначален строг режим. Миленко ще трябва да изтърпи и отделно наказание в размер на 11 месеца, тъй като е извършил жестокото убийство в изпитателния срок на предходно осъждане. 

Със същата присъда магистратите осъдиха убиеца да заплати на родителите на починалата 150 000 лв. обезщетение.  Присъдата подлежи на протест и обжалване в срок от 15 дни пред Апелативния съд.

Припомняме, че 30 минути след полунощ на 21 октомври 2020 година на тел. 112 е получен сигнал за жена в безпомощно състояние в жилище в „Шекер махала“. На място пристигнала линейка на Спешна помощ. Медицинският екип установил, че по тялото на пострадалата имало множество травматични увреждания. Незабавно е била уведомена полицията и са започнали процесуално-следствени действия -  огледи, разпити на свидетели, проведен е следствен експеримент, иззет е биологичен материал и други. Версията за убийство била потвърдена. Установено е, че на пострадалата 39-годишна Сийка са нанесени множество удари по тялото с ръце и крака и тя е починала от нараняванията. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мюмюн

Мюмюн

01.03.2022 | 19:10

Тоз ман.гал. ут нашиа джинс ут шекера ли е мекера ли е кот там е- аку гу бяха барнали наште авери ут миширету-паре кеш и злату ша дава за туй обийству на таз сийка ли е била мийка ли е била. Сига ша разиграва кючеци у панделата докат му дойди акала ама хак му е на тоз шаш.къ.нин

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?