Следвайте ни

18+ Кървища край Пловдив: Гръмнаха и разфасоваха 7 диви прасета, арестуваха ловци СНИМКИ

viber icon

Ловната дружинка от хисарското село Красново си навлече големи проблеми с полицията след незаконен отстрел. Ловците имали групово разрешително за отстрелване на хищник и при една от пусиите навлезли в ловно стопанство. Там убили и разтрупили 7 диви прасета, без да имат разрешително за отстрел на едър дивеч.Иззети са множество веществени доказателства, дактилоскопни следи и трупно месо, разпитани са и участниците в бракониерството - 17 от ловуващите мъже, които са пояснили спецификата и начина на извършване на престъплението.

Няколко ловци от дружинката са задържани от хисарските полицаи. Случаят е докладван на Районната прокуратура в Пловдив, а работата на разследващите продължава по дадени конкретни указания от наблюдаващ прокурор.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

клисарова

клисарова

02.02.2021 | 15:55

Пише се пусия , не посия...

Отговори
5 0
Нали

Нали

02.02.2021 | 15:40

Тончо тате, два часа след като си пуснал статията, имаш три коментара и едва триста влизания! Направи си сметка, колко ти струват писанията!

Отговори
4 1
ВЪТЮ

ВЪТЮ

02.02.2021 | 14:03

"РАЗТРУПИЛИ...?"ПО-СКОРО"РАЗФАСОВАЛИ" ИЛИ "НАРЯЗАЛИ НА ПАРЧЕТА..." МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ!!! ИНАЧЕ СЕ ИЗЛАГАТЕ,КАКТО В СЛУЧАЯ!!!

Отговори
10 2
Нали

Нали

02.02.2021 | 13:33

А какъв вoй беше когато Ути Бъчваров искаше да покаже как се транжира месо пред общината! Изкараха го, че едва ли не ще кoли прасeто на място а беше замислено като едно образователно мероприятие с много емоция и мирис на печено, но псевдо журналистчета тогава изцвилихa на yмрялo и провалиха събитието! Сега подобно псевдожурналистче не се cвини да покаже снимки на зaстреляно в главата прaсе за да си докара десетина повече влизания в сайта! В този ред на мисли Тони, мога да ти дам един акъл! Снимай си дyпката на рунтaвия зaдник и я пусни в статия! Ще избиeш рибата от посещаемост, честно!

Отговори
19 5
Тончо, Тончоооооо

Тончо, Тончоооооо

02.02.2021 | 13:05

Красново е село в Южна България. То се намира в община Хисаря, област Пловдив. Уикипедия

Отговори
11 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?