71

18 години затвор при строг режим за отцеубийството в Неделево

18-години затвор при строг режим. Тази присъда постановиха окръжните магистрати в Пловдив за Стоил Терзиев, който преби до смърт собствения си баща в село Неделево. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативния съд.

Трагедията се разигра на 16 срещу 17 март миналата година. Стоил и баща му живеели в къща в село Неделево. Между двамата възниквали спорове след употреба на алкохол. Скандалите понякога прераствали във физическа саморазправа, но без да се стига до наранявания.

На 16 март миналата година двамата отново седнали в къщата да се почерпят с алкохол и по-късно вечерта бащата легнал да спи. Синът останал на масата. Бащата се събудил в ранните часове на 17 март и казал, че ще излезе навън. Синът му го предупредил да не ходи никъде. Баща му отвърнал, че ще прави, каквото поиска. Тогава Стоил се ядосал и го блъснал, при което възрастният Антон загубил равновесие, хванал се за якето на сина си и скъсал единия джоб.

Поради тази причина Стоил започнал да му нанася удари по цялото тяло, което се случило в дома и на двора на къщата. От свидетел на случващото се бил подаден сигнал на тел. 112.  На място пристигнали медицински и полицейски екипи. Въпреки оказаната лекарска помощ, на 18 март бащата починал от нараняванията си.
Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?