Следвайте ни

Тежка присъда за ревнивеца Бочката, опитал да убие двама

viber icon

Пловдивският окръжен съд произнесе тежка присъда за Богоя Богоев - Бочката от село Ръжево, опитал да убие своя съседка и нейн добър познат. Той ще търка наровете 12 години. Присъдата   подлежи   на   протест   и   обжалване  в  15-дневен срок  пред Апелативния съд. 

На добра воля Бочката помагал на 64-годишната Горнишка, която има здравословни проблеми и се нуждаела от подкрепа. Тя поддържала добри контакти и с 60-годишния Лазар Лазаров от същото село, който я возел с колата си да пазарува. Това дразнело Богоев.

На 16 септември миналата година на Бочката му кипнало. След като Горнишка и Лазаров пак отишли с колата му до близко пак излезнали заедно, Богоев попрекалил с алкохола л и сменил катинара на къщата й. Когато се прибрали, жената се озадачила и потърсила обяснение от вбесения ѝ съсед.  Той извадил кухненски нож с 13-сантиметрово острие и я пробол в областта на лицето и гърба.

Лазаров се опитал да помогне, но побягнал като видял ножа. Богоев го настигнал и му нанесъл рани в краката. Жители на селото чули виковете му за помощ и се обадили в Спешна помощ и полицията. Двамата пострадали били откарани за лечение в болницата.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?