Следвайте ни

100 лв. глоба за ромски клетви и обиди срещу полицаи в Пловдив

viber icon

Ерген с начално образование от Шекер махала отнесе глоба заради клетви и обиди срещу полицейски служители. Случката се разиграла в ранните сутрешни часове на 17 юни на ул. „Кипарис“. Тогава нарушителят бил пред дома си и бил спрян от полицейски служители, които му пискали документ за самоличност.

Той бил в нетрезво състояние и отказал да си даде документите, след което започнал да обижда полицейските служители. В този момент по улицата минавали и други хора, които са свидетелствали. Тъй като не се легитимирал, въпросният нарушител бил арестуван, като по време на ареста си продължил с обидите към полицаите. 

Задържаният мъж дал обяснения, че е бил пийнал и много съжалява за стореното. 

При определяне на наказанието съдът е взел предвид наличието на изцяло смекчаващи вината обстоятелства. Като смекчаващи следва да бъдат отчетени предимно фактът, че няма нанесени телесни повреди на други лице и липса на предишни осъждания на нарушителя, който изразява искрено съжаление за стореното. Поради изложените обстоятелства съдът наложи на нарушителя наказание глоба в размер на 100  лева.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?