2374
Следвайте ни

Звезди от "Гласът на България" и студенти топлят сърцата на пловдивчани за Коледа

viber icon

Запалването на светлините на коледнаха елха пред община Пловдив ще даде началото на празничната програма за предстоящите празници. Предвидени са много събития с участието на телевизионни звезди и таланти от града под тепетата. 

На церемонията по включването на лампичките на коледното дърво на центъра, на сцената ще се изявят Хора на пловдивските момчета „Стефка Благоева“ към ЦПЛР-ОДК с диригент Милка Толедова, клавирен съпровод Юлия Петрова. Също Вокална група Магия от "Арт Войс Център"с ръководител Румяна Иванова. Водеща ще е Снежана Павлова. Дядо Коледа ще радва най-малките. Събитието ще завърши със заря. 

Навръх Бъдни вечер пловдивското певческо дружество „Ангел Букорещлиев“ ще подари на пловдивчани и гостите на града концерт на Стълбите на „Каменица“. Началото е от 12 часа. 

На първия ден на Коледа, 25 декември, откритата сцена на площад „Стефан Стамболов“ ще работи на пълна пара цял ден. В 11 часа там ще се състои празничен концерт с участници от предаването „Ася в страната на талантите“. В 12 часа ще започне концерт на Студентски танцов състав „Пълдин“ при УХТ с  художествен ръководител Руси Катерински.      

Кулминацията е в 17 часа, когато на сцената ще се качат пловдивските финалисти в „Гласът на България“ Илин Илиев, Ричард Мантарлиев и Лидия Ганева. 

На втория ден на Коледа, 26 декември, събитията също не са малко. В 12 часа на откритата сцена ще започне традиционен концерт на Биг Бенд Пловдив, с диригент Николай Гешев. В 17 часа пък пловдивчани и гости на града ще могат да се насладят на концерт на „Ноте квартет" - Антоанета Бошнакова – вокалист, Цвета Шопова – цигулка, Златина Георгиева – флейта и София Колева – арфа. 

Малко по-късно ще научите и каква е програмата за новогодишната нощ, която община Пловдив е подготвила. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?