Следвайте ни

Знакови рокади в Пловдив - човек на Дани Каназирева поема „Градини и паркове" ВИДЕО

Служител на Областна управа става шеф на „Чистота“, актрисата Ивана Папазова влиза в Общинския съвет 

viber icon

Веселин Козарев от „Съюз за Пловдив" е новият директор на ОП "Градини и паркове". Димитър Георгиев пък поема ръководството  на ОП "Чистота", където досега беше зам.-директор.

Новината потвърди кметът Здравко Димитров, като подчерта, че се надява двамата шефове да се справят добре със задълженията си, тъй като имат опит в административната  работа.

Назначаването на Козарев за шеф на едно от най-ресурсните общински предприятия е сигурен знак, че „Съюз за Пловдив“ нагазва открито в местната власт като партньор на ГЕРБ. В града се говори, че фирми, свързани с партията на Дани Каназирева, са сред новите фаворити и при печеленето на обществени поръчки в Пловдив.  

До момента Веселин Козарев е  общински съветник от "Съюз за Пловдив" и служител в Областна управа. Той е на 35 години, завършил е магистратура по корпоративно управление в ПУ "Паисий Хилендарски", а преди това - Професионална гимназия по строителство и архитектура в Пловдив. Работил е в счетоводна кантора и в район "Централен" като специалист по строителен контрол. От януари 2016 г. до октомври 2019 г. беше заместник-кмет по образование, здравеопазване, обществен ред и сигурност в "Централен".  В "Съюз на Пловдив" е откакто Дани Каназирева учреди партията.  На последните местни избори беше издигат от "Съюз за Пловдив" за кмет на район "Северен" и за общински съветник.

Веселин Козарев

С назначаването за директор на "Градини и паркове" Веселин Козарев трябва да напусне местния парламент, а също така и длъжността на началник отдел в Областната администрация.

На негово място в групата на "Съюз за Пловдив" в Общинския съвет влиза известната пловдивска актриса от Драматичния театър Ивана Папазова.

"Веселин Козарев е млад, енергичен и отговорен човек и съм сигурна, че той ще даде всичко от себе си на новата си длъжност, за да е полезен на гражданите и на предприятието", коментира областният управител  Дани Каназирева.  Тя напомни, че зелените площи винаги са били един от важните приоритети на "Съюз за Пловдив", и допълни, че експертите от Съюза на ландшафтните архитекти са готови да помагат за управлението на "Градини и паркове".

Георги Николаев, който от една година временно изпълнява шефската длъжност в  "Градини и паркове", се връща на своя пост като зам.-директор. Той работи в предприятието повече от 20 години. В ОП "Градини и паркове" има още трима заместници - Станка Стаматова, която отговаря за оранжериите, Басет Иса и Николай Чунчуков, бивш кмет на район "Източен". Най-вероятно в тези щатове ще последват съкращения.  

Димитър Георгиев, назначен за директор на ОП "Чистота", досега заемаше длъжността зам.-директор. Предприятието временно се управлява от и.д. Николай Георгиев, който вероятно ще си остане заместник.

Димитър Георгиев е служител на Областна администрация още от времето, когато Здравко Димитров беше губернатор. Щатът му в държавната администрация и сега се пази, а той е „командирован“ на общинска служба на принципа, на който доц. Стефан Шилев управляваше РИОСВ-Пловдив в продължение на 6 години, а мястото му като шеф на дирекция „Екология“ в Община Пловдив се пазеше.  
 
     
  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (34)

Екатерина

Екатерина

22.10.2020 | 11:34

Силно съм впечатлена от действията на Дани Каназирева, освен всички мерки против вируса във заведенията, щели да намалят и музиката, може би, за да не изплашат мръсника ковид 19, лично тя обяви тези промени в реда! Може би ако е силна музиката, рискуваме да избяга вируса и после, от къде заразени за телевизията, а?

Отговори
0 0
mani

mani

16.10.2020 | 05:02

I got $ 28755 last Friday because I'm out of a job, I want to keep my research, so I worked hard last week and won $ 19,500. I give it to my friends and acquaintances to do the job. study this website to get more facts.......www.Selfmax5.com

Отговори
1 2
кой е кмета? всъщност няма никакво значение.некадърник и некадърница.

кой е кмета? всъщност няма никакво значение.некадърник и некадърница.

16.10.2020 | 00:25

кой е кмета всъщност. неграмотният здравко или онова напаристото , нахалното , наг..лото и предала досега всички леля здравка. всъщност няма значение. и двамата са едно недоразумение

Отговори
15 3
Sancta Simplicitas!

Sancta Simplicitas!

15.10.2020 | 21:57

„Ако сляп води сляп, двамата падат в пропастта“.

Отговори
13 2
Бен Газара

Бен Газара

15.10.2020 | 19:28

А директор на водопада кой на по развиха?

Отговори
10 1
Бен Газара

Бен Газара

15.10.2020 | 19:30

Кой направиха?

Отговори
6 1
Цветанка Ризова

Цветанка Ризова

15.10.2020 | 19:14

Да му е честит на Пловдив новият публичен бардак!

Отговори
21 4
Каква е мислихме, каква стана?

Каква е мислихме, каква стана?

15.10.2020 | 19:50

Беше въпрос на време тази измислена и изкуствено създадена като ГМО между ГЕРБ и ГЕРГОВ политическа "лидерка" дошла в Пловдив от Бозова бичкия с чувал на главата за да не запомни пътя и да се върне в помъклъка да изпълзи от мишата дупка и да си покаже в цялата си прелест- същност! В тези вече явни взаимоотношения между държавната и общинската власт личи желанието бързо и спешно да се инкасират ползи, защото иде видов ден и трябва да се натрупат бързо "мазненки" , че като дойде постния период да има с какво да се облажват! Че като свикнеш с много после става страшно, може и да откачиш от комплексите за малоценност!

Отговори
19 3
Поета

Поета

15.10.2020 | 19:55

Ми така де! Гласуваш за Здравко получаваш Здравка, колко просто и логично е това!

Отговори
22 2
Ванко 1

Ванко 1

16.10.2020 | 06:24

Кака здравка разбира от бардаци

Отговори
16 2
Nomi

Nomi

15.10.2020 | 18:45

Миналия петък получих 28755, защото съм без работа, искам да запазя проучването си, затова се трудих упорито миналата седмица и спечелих 19500. Предоставям на приятелите и приятелите си да вършат тази работа. изучете този уебсайт, за да вземете допълнителни факти ... ===>>> Jobnews3.com/

Отговори
1 7
. .

. .

15.10.2020 | 17:19

Ето, че не ги обединиха двете предприятия ... как така ще има по-малко шефове и зам.шефове по партийна квота?!?

Отговори
17 1
Ясно е, ...

Ясно е, ...

15.10.2020 | 16:30

че здравка е снимала нощното шкафче!

Отговори
15 4
Това

Това

15.10.2020 | 16:55

...да не е фотографът:) Пародийно е...баскетболисти, момченца от нищото и кака ти Здравка! Мега лютата политическа чалга!

Отговори
19 2
С  ТАЯ КОБРА НА ВРАТА ТИ, В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ КАЖЕШ СБОГОМ КМЕТСТВО ЗИКО

С ТАЯ КОБРА НА ВРАТА ТИ, В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ КАЖЕШ СБОГОМ КМЕТСТВО ЗИКО

15.10.2020 | 16:29

ЗИНОКИО, ТАЯ КОБРА ,КОЯТО СЕГА Я ТОЛЕРИРАШ ПЪРВА ЩЕ ТИ ПУСНЕ ОТРОВАТА ,КОГАТО ТИ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО. НЕ РАЗБРА ЛИ НАИВНИКО, ЧЕ ПРОС..ТИТУТКАТА ВИНАГИ СИ ОСТАВА ТАКАВА.

Отговори
24 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?