Следвайте ни

Зимата дойде на централния площад в Пловдив

viber icon

Ледената пързалка на пл. "Централен" е почти готова и скоро ще посреща първите си посетители.  Според  представителите на фирмата, с която общината е сключила договор за  новия зимен сезон,  тя е най-голямата като площ в сравнение с миналогодишните ледени пързалки – 2000 кв. метра. 

Атракцията ще бъде отворена официално на 1 декември при строго спазване на противоепидемичните мерки. За любителите на този зимен спорт ще дават кънки под наем, а на тези, които тепърва ще се учат - помощни средства. 

Ледената пързалка ще работи всеки ден от седмицата от 10.00 до 22.00 часа. Входната такса е 8 лева, а за наем за кънките ще се заплащат допълнително 2 лева. Всяка събота и неделя сутрин ще има безплатни уроци за начинаещите, а за редовните клиенти ще се предлагат карти с намаление. Пързалката се изгражда за седма поредна година в Пловдив и е по австрийска технология, уточниха от общината.

Снимки от Наташа Манева

 

Снимки от Наташа Манева

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?