Следвайте ни

Здравко Димитров откри паркинг със 100 места в Онкото СНИМКИ

viber icon

Паркинг със 100 места е на разположение на пациентите на Комплексния онкологичен център в Пловдив. Официалното откриване и прерязване на лентичката направи кметът Здравко Димитров, в присъствието на своите заместници Илия Кирчев и Тодор Чонов, председателят на Общинския съвет Александър Държиков, кметът на район "Южен" Костадин Язов и управителя на Онкото д-р Парашкев Цветков. Преди това паркингът бе осветен от отец Явор.

 Новата придобивка разполага и с места за инвалиди, за колоездачи, както и със зарядна станция за автомобили.

На мястото на стария паркинг ще бъде построена нова сграда, където ще се помещават линейният ускорител и камерата за гама лечение, каза управителят д-р Парашкев Цветков. 

Той изтъкна, че новото съоръжение за паркиране на автомобили е от изключителна важност. „И без това хората са притеснени, идвайки на лечение тук, поне да им спестим неприятни ежедневки, както се казва. Да не се притесняват и къде ще паркират“, каза Цветков. 

„Моята казуза е отношението и благополучиео на пациентите. С тази придобивка мисля, че правим немалко нашите пациенти да се чувсват добре, защото реално не сме от две страни на бариерата, а сме от една и съща страна“, допълни управителят на Онкото. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?