Здравко Киров не дава милионите без бой

Пловдивският магистрат Здравко Киров няма да даде без бой 16-те милиона лева, които Върховният съд постанови да върне на държавата. Парите Киров и наследниците му получиха след грешка в изчисленията на вещото лице Иван Иванов. Последният бе ангажиран от държавата по времето на Иван Костов да пресметне как да бъдат обезщетени наследниците на земи в Беломорска Тракия. Един от тях бе Здравко Киров, чийто тъст имал десетки имоти при комшиите. След като си получи компенсаторките, магистратът ги обърна в недвижими имоти и други придобивки на обща стойност 32 милиона лева. Половината от тях обаче са били неправомерно получени, реши преди дни Върховният касационен съд.
Вчера от Окръжния съд в Пазарджик, който гледа делото на Киров на първа инстанция, обясниха, че магистратът е пуснал нова жалба.

В нея Киров иска отмяна на последното решение и преразглеждане на делото. Очаква се адвокатите на бившия магистрат да пуснат и искане за спиране на изпълнението на последното решение на ВКС, защото в противен случай съдия-изпълнител трябва да започне да описва неговото имущество.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
jancho

jancho

28.10.2009 | 14:43

Хубаво неуважаеми съдий и правителства, преди Бойко-него тепърва ще гледаме-а какво се случи със такива като нас където всичко що имаха дедите ни от беломорска тракия престъпната БКП и СИЕ и всички пребоядисани след и до тях ни взеха,а от беломорието-Солун -Кавала-Сярско-Драмско-Като и Пано Неврокопи и т.н.,с тези имоти на дедите ни какво става и защо ние неможем да си получим наследството ни А? Или тези разпоредби важат само за БИРНИЦИТЕ и ХАИМАНИТЕ.Пожелал съм им ,всеки път когато истерично се кефат на заграбеното ,ГОСПОД да им излива собствената им пумия върху тях без кантар и все да им закляка.

Отговори
0 0
Харалан

Харалан

27.10.2009 | 18:40

НЕНАЯЛИ СЕ СВИНЕ ! РЕСТИТУТКИ-ПРОСТИТУТКИ ! Къде дреме прокуратурата - дължи , има доходи и не плаща Има един специален текст за такива ... Влезло в сила решение , известно му е и не го изпълнява - БОЙ по ТЪПАТА ТИКВА тъпанарска !!!

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?