Следвайте ни

Здравко Димитров в Спортното: Гордейте се с нашето училище! СНИМКИ

viber icon

Кметът Здравко Димитров бе гост на традиционния Олимпийски ден в спортното училище „Васил Левски“. По традиция на патронния празник на училището най-успешните му възпитаници получават специални грамоти от ръководството.

Здравко Димитров поздрави възпитаниците на най-доброто спортно училище в страната, донесло многобройни отличия от олимпийски игри, световни и европейски първенства.

„Гордейте се с това, че учите в нашето училище. Винаги съветвам младите като вас – трудете се в спорта, но залягайте и над учението, за да бъдете след време достойни граждани и успешни специалисти в областта, в която изберете да се реализирате“, обърна се Димитров към препълнената зала в училището. 

Той поздрави олимпийския шампион по вдигане на тежести Асен Златев с новоиздадената му биографична книга „Пътят на скитника“. Златев награди най-изявените литератори от училището, отличени в конкурса за есе на тема „Ценностите на съвременния хуманизъм“.

Кметът получи и почетен плакет от директора на училището Ружка Генова като един от най-изявените бивши възпитаници на ССУ “Васил Левски“.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?