Следвайте ни

Здравко Димитров поздрави пловдивските медици и благодари за тяхната самоотверженост

viber icon

Кметът Здравко Димитров поздрави медицинските специалисти в Пловдив по повод техния професионален празник, който се отбелязва днес, 7 април - Световният ден на здравето.

„В този труден за всички момент изразявам подкрепата си и огромна признателност към здравните работници и всички, които са на първа линия в борбата с COVID-19“, се казва в обръщението. В него кметът подчерта и огромната роля на всички лекари и здравни служители, за тяхната самоотверженост в мисията им да спасяват човешки животи.

Той изказа и огромна благодарност за професионализма, за човечността и отговорността, като не пропусна да спомене и техните семействата.

„От името на всички граждани благодаря на пловдивските медици, затова че не са при семействата и децата си, а са посветили времето и грижите си на нуждаещите се. Благодаря Ви за човечността и отговорността, с която подхождате към създалата се ситуация. Всички ние сме с Вас и Ви подкрепяме!”

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Фен

07.04.2020 | 16:11

Ааа, не ве, няма да плюя, ама се чудя ако нямаше Фейсбук от къде ли щеше да изпраща благодарности ? Той изобщо ходи ли на работа, има ли някаква връзка с кметството, няма ли човек за връзки с обществеността или се опитва да създава илюзия за голяма лична загриженост, видиш ли ти ? Щом сайта на общината цитира поздрава и препраща към ФБ на Здравко Димитров - Зико, просто нямам думи. Явно личността Здравко Димитров - Зико все още не си е самоизяснил сам на себе си какъв е - личност на град Пловдив цитиран като кмет от някой служител в кметството или Кмет на град Пловдив.

Отговори
1 1

До Фен

07.04.2020 | 16:29

Просто служителя на Общината, който трябва да бие тъпана и да съобщи поздрава е в отпуска та затова е публикувано във фейсбук!

Отговори
1 1

Пешо

07.04.2020 | 13:43

Нека плюенето започне сега! Най вече от тролове на Пловдив24!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?