46
Следвайте ни

Здравко Димитров получи награда от Национално сдружение на общините

viber icon

Кметът на Пловдив Здравко Димитров получи годишната награда за принос в развитието на местното самоуправление на Националното сдружение на общините, категория голяма община. Призът бе връчен на официална церемония, която се проведе в рамките на Годишната среща на местните власти за 2021-а година.

На сцената, за да получат заедно наградата, кметът покани и председателя на общински съвет Пловдив инж. Александър Държиков. „Особено ми е приятно да приема тази награда. Тя е награда за всички, които работят в екипа ми, както и за всички общински съветници, защото без общинските съветници каквито и намерения да има един кмет нещата не биха се получили“. С тези думи Здравко Димитров се обърна към колегите си от страната и им пожела да успяват да реализират най-доброто за своите общини.

Наградата за принос в местното самоуправление се връчва по критерии, свързани с въведени иновации в публичните услуги, поддържане на активен диалог с гражданите и сътрудничество с други общини от страната и чужбина, както и активно участие в дейността на НСОРБ.

Общо три общини бяха отличени за приноса си в развитието на местното самоуправление. Заедно с Пловдив, но в категорията за малки общини, призът бе за Златица, при средните - за Поморие.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Георги

Георги

21.09.2021 | 10:48

Щом Пловдив получава награда представям си какво е дережето на другите общини. През последните години ние се движим назад, а не напред.

Отговори
4 0
За един приятел питам!

За един приятел питам!

21.09.2021 | 10:43

А наградите всеки месец от КМД, транспортните и строителните фирми, кога ще ги обявите официално! И те ли са общи с председателя и съветниците или са персонални?

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?