Следвайте ни

Здравко Димитров: Оставки? Превозвачите да посочат факти

viber icon

"В днешно време всеки иска нечия оставка. Но нека превозвачите да представят конкретни аргументи и факти". Това заяви кметът Здравко Димитров по повод исканата от превозвачите оставка на директора на ОП "Организация и контрол на транспорта" инж. Пламен Вълков. 

Димитров увери, че на срещата с превозвачите, насрочена за утре и обявена от превозвачите като протест, ще присъства и ресорният зам.-кмет Тодор Чонов.  Кметът подчерта, че не може да се уволнява един служител или ръководител просто защото някой е поискал това и без да се види дали има причини за недоволство или съмнения в неговата работа. 

От Община Пловдив напомнят, че преди време е провеждана среща с представители на таксиметрови фирми. Тогава част от пловдивските фирми не подкрепиха тяхното искане за вдигане на допустимите размери на цените за таксиметровите превози. Те считат, че ако завишат цените, браншът ще остане без работа, защото хората, чиито доходи изостават от инфлацията, няма да търсят услугата. 

Цените са утвърдени от Общинския съвет и само той може да ги променя, казаха още от администрацията. 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

Batak

Batak

31.08.2021 | 00:08

Къде е ся Батаклиев да се разреве за тролейте си, след като уби жена с некадърнот си поддържане на кабелната система ???

Отговори
6 1
УМЕН

УМЕН

30.08.2021 | 23:58

ЗА Подобни кражби комунистите ги разтрелваха като мръсни псета но как здравко да прави ревизия на маминия след като здравко е негова маша той само фигурира а маминия му казва как да краде ще докарат града до фалит накрая .....

Отговори
3 5
Мн УМЕН

Мн УМЕН

31.08.2021 | 00:05

За подобни кражби комунягите ги галеха по главите като им се отчетяха. Сега понеже от 10 години не са пипали баницата искат оставки и уволнения. Накрая ще ви гоним с камъни.

Отговори
3 2
Аз човека

Аз човека

30.08.2021 | 18:44

Къде е онази лисица общински съветник и превозвач. Има ли конфликт на интереси. С дясната ръка си гласуваш субсидии, а с лявата ги прибираш. Да си ходят на село, а общината да се хване за работа.

Отговори
15 0
Който не спазва обещания сам се набива на кола

Който не спазва обещания сам се набива на кола

30.08.2021 | 18:39

Зико ,ако беше направил ревизия на маминия и беше взел навременни мерки ,сега този горещ картоф нямаше да ти е в ръцете.А ти ни излъга.мамин стана олигарх.сега ти се присмива и ти гледа Сеира.

Отговори
15 5
Дон Корлеоне!

Дон Корлеоне!

30.08.2021 | 17:56

С терористи не се преговаря! Почнете ли преговори значи сте се договорили предварително и тяхната стачка е един сценарий, за да се открадните пак едни милиони!

Отговори
13 2
Св. Ерм

Св. Ерм

30.08.2021 | 17:44

Поздравяваме нашите Кметове и деведте зам. кметове! Поздравяваме нашите ръководители и техните родители! Поздрави за големите, кражби и за това че се правят на важни! За това, че ни унищожиха транспорта и ни направиха на маймуни и сега ще се гаврят с нас но така ни се пада, щом гласуваме за тези Калинки!

Отговори
18 4
Чико

Чико

30.08.2021 | 17:31

Изглежда като среща между два клана, дерящи кожата на пловдивчани и неправещи нищо за тях.

Отговори
21 2
Азарей!

Азарей!

30.08.2021 | 15:35

Ако по тяхни прещявки, Тотев не беше унищожил тролеите, които са двойно по евтини и екологични, сега нямаше да ви извиват ръцете! И да знаете, за това качество и количество дадете ли им повече пари, вие ще платите цената с краха на политическото ви кметуване!

Отговори
25 7
Оставка

Оставка

30.08.2021 | 15:18

И ти си за е бане. Да протестират колкото искат. Защо в Пловдив превозвачи са частни фирми? Колко далавери се извъртяха? Транспорта трябва да стане общински. Кражбите и мизерните рейсове да спрат. Като не им отърва,да спрат дейността.

Отговори
42 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?