Здравко Димитров: Обадих се на митрополит Николай, ще правя нов курбан

Кметът на Пловдив Здравко Димитров се зарече да даде курбан заради серията от нещастия, които го преследват напоследък. Той счупи кост на лявото рамо, броени дни след като беше изписан от COVID-отделение.

"Стана за секунда, подхлъзнах се в нас на пода", каза бившия национал по баскетбол пред "Марица".

Той се обадил на доктор Бацелов,  с когото са семейни приятели. Операцията продължила над час при пълна упойка, като в момента кметът се чувства добре.

"По пътя се обадих на митрополит Николай. Ще дойде да освети у нас мястото, на което паднаха", сподели още Здравко Димитров пред медията ни.

"Явно много хора ме уважават, но и много кълнат. Дал съм десетки курбани, ще дам още един. Здрави да са всички", пожела си кметът на Пловдив, който ще бъде изписан във вторник.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
24 коментара
Кварталната врачка леля ви Вселена

Кварталната врачка леля ви Вселена

30.11.2020 | 07:00

Кълненето му е майката.Кълнете бре.Така хем ще успокоим зикито,хем ще ни храни с мръвка.

Отговори
4 1
челен опит

челен опит

30.11.2020 | 06:50

Здраве,а прасета пред общината няма ли да колиш?Следвай примера на партийния си началник тотката.Така хем ще нахраниш народа,хем ще спрат да те кълнат.Докарай и целият Свети синод да освети прасетата.Не само лудия Николай.

Отговори
6 1
Schetovodstvo

Schetovodstvo

29.11.2020 | 21:41

KAKAVTO E KMETAT ,TAKAVA I RAYATA,LIKA PRILIKA! VSEKI NAROD NAY-DOSTOYNO I SPRAVEDLIVO E ZASLUJIL SADBATA SI I UPRANNITSITE SI !

Отговори
7 5
Костакис Авантакис

Костакис Авантакис

29.11.2020 | 20:43

А ние пък бяхме се обадили на отец Онуфрий да ти чете опело и да хапнем житце Е нищо де И на курбан сме съгласни да апнем авантакис от авантажия Не е Богугодно ама кога от авантажия авантосваш Господ прощава

Отговори
10 5
Леле,

Леле,

29.11.2020 | 20:23

Харесвам ви, майни, ама тоя #### отде го изкопахте, ве, хора?

Отговори
13 4
Я, Тотев пак се е напил

Я, Тотев пак се е напил

29.11.2020 | 19:15

Знам те аз, знам те! Маймунке дълга, тюфлекът с най-дългия нос в Пловдив! Мара, ве, Тотев/Нали, малко като фирнеш и почваш да трепериш от Славчо, а? Ха-хаааа, густо ми правиш, да знаеш! Така ти е влязъл в главата Славчо, че цял живот ще ти се привижда в тъмното и ще се стряскаш насън. Хич не ща да съм на твоето място, брато. От това по-зле няма накъде. Верно, че изкраде света и напарви стотици милиони, обаче психически си развалина. Заешка ти е душичката на тебе, страх, страааах, слаб ти е коловозът, не държиш на напрежение. Ама кво да очакваме от такъв, дето са му викали Тъпото в училище. Добре, че беше леля ти Павлинка Кацарова, да ти даде диплома за инженер, че щеше само с Автото да си останеш. Бъзливец си ти, Тотев/Нали, смешен си. Пийнеш две - три уискита и се пос ираш от страх, само сянката на Славчо те на аква, представям си, ако го срещнеш някъде в тъмното, какво ще стане. Тъжна гледка си, брадчед!

Отговори
15 4
Доброжелател

Доброжелател

29.11.2020 | 19:14

Зико,вземи се в ръце.Може ли кмет на Пловдив да има такъв речник?.Кълняли го били.Ти кмет ли си или врачка ,маг,изкуфяла баба или наивна тинейджърка.По скоро вземи си. Гледай работата ,а не да ми правиш курбани.Маминият ваня щеше прасета да коли пред общината ,ти курбани ще ми даваш.Егаси и суеверните пичове дето сте.А суеверието е черта на неуките и безкнижните.

Отговори
17 6
Ех, Нали

Ех, Нали

29.11.2020 | 19:08

Здравейте отново, г-н Тотев. Пак сте прехвърлили мярката на уискито. Ей, съсипахте си собствения бар в хотел "Империал", изпихте всичко. Обаче, пак Славчо Атанасов ви се привижда днеска, значи сте прекалили и с магистралките. Видяхте се днеска с Бате Бойко и после сте се отрязали яката. Абе, Нали - г-н Тотев, разбирам, че комплексите ви от Славчо са нечовешки, ама той, човекът, от 10 години вече не е кмет, а вие още сънувате кошмари с него. Стига вече, оставете го на мира да си гледа работата в парламента. Седнете, станете от бара в Империал и хоп, започвате да дращите глупости по форумите за Славчо. Сериозно съм притеснен за душевното ви здраве, г-н Тотев. Спрете пиенето, спрете смъркането и спрете да пишете с това име Нали. Цял Пловдив вече знае, че това сте вие. Хайде, със здраве и дано ви е лек махмурлукът утре сутрин.

Отговори
10 3
Наско

Наско

29.11.2020 | 18:56

Ти като ръсеше клетви по хората публично, никой нищо не каза. Сега всичко ти се връща.

Отговори
13 2
Кдлдл

Кдлдл

29.11.2020 | 18:37

Кога и къде ше е курбана да ударим по една чорба за твое здраве и наше добро може и обратното ама ме съмнява че изобщо ше дадеш курбан

Отговори
11 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?