965
Следвайте ни

Здравко Димитров: Нека Коледа ни направи по-добри и по-сплотени!

viber icon

Кметът на Пловдив Здравко Димитров отправи поздрав по случай коледните празници. Ето неговото послание: 

Скъпи съграждани,

Дните в навечерието на Рождество Христово са заредени с толкова много вяра, че ние като хора ставаме по-добри. Коледа е празник на човешката съпричастност и спасение, на любовта в семейството, на подкрепата към онеправданите.

Чудото на Рождество е чудото на самото човешко раждане, на осъществяването на връзката с Божията любов. А любовта превъзхожда разума в човешките взаимоотношения, затова в православната ни традиция на този празник се молим за прошка, спасение и мир. Нека се уповаваме в истините, проверени през вековете, за да имаме едно по-светло и достойно бъдеще.

Пожелавам на всички Вас и на Вашите близки да бъдете заедно, за да Ви сгрява най-голямата човешка сила - топлината от семейното огнище.

Нека на Бъдни вечер около трапезата да наречем дните си за доброто на нашите деца, за дълголетие на родителите ни и благото на града ни.

Знам, че всеки българин, където и да се намира, носи в себе си частица от родината. На всички съграждани, които посрещат празниците в различни краища на света, пожелавам да пазят в сърцата си традициите, които са ни съхранили като нация през хилядолетията!

Да бъде светлина, надежда и Божия благословия за добрите дела!

Бъдете здрави и сплотени, скъпи съграждани!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (14)

Данито

Данито

24.12.2021 | 17:33

Зико ще е вторият Пловдивски кмет, след Манев вкаран в затвора.

Отговори
5 2
справедлив

справедлив

24.12.2021 | 16:24

Върни ни парите,пък после ни поздравявай крадене зико

Отговори
6 3
Пфайзер

Пфайзер

24.12.2021 | 13:31

Няма по хубав подарък за Коледа и Нова Година от една хубава ваксина Пфайзер поставена няколко пъти . Ей го на даже и Дядо Коледа и Дядо Мраз се ваксинираха с нашата превъзходна ваксина ,споменавам имената на двамата старци само защото незнаем кой е Той и коя е Тя по новите евростандарти за пола . Джуджетата и снежанка също се ваксинираха срещу бонус за посещение на вертепа Червените Фенери в Амстердам . Имахме затруднение с ваксинацията на елените но и с тях се справихме благодарение на сътрудниците ни за бягане на дълги растояния с препятствия .

Отговори
8 1
Бай Христо

Бай Христо

24.12.2021 | 11:35

Зико ще дадем лично на г-н министър председателя Петков лъжите написани от Георги Стаменов до министър председателите Борисов и Янев ,и вие ще го оберете покрай него,помним какво говореше като областен управител,има свидетели.

Отговори
8 3
Реалист

Реалист

24.12.2021 | 11:08

Дай Боже догодина и нов кмет.Стига ти толкова.Видя се. За кмет не ставаш.

Отговори
14 3
ДА СЕ УТОЧНИМ ЗДРАВКО

ДА СЕ УТОЧНИМ ЗДРАВКО

24.12.2021 | 10:48

КОГО ПОЗДРАВЯВАШ ЗИКО............? АКО ПОЗДРАВЯВАШ СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ ......МАМИНИЯ ,МЕНДА,МАМА РОЗА ,ТАШКОВИ,ЗДРАВА ИЗМАМАТА,СПАРТАКА,БИДОНИТЕ,КИСЬОВЧЕТО......ВСИЧКО Е НАРЕД.

Отговори
14 3
Да ти кажем истината Зико.

Да ти кажем истината Зико.

24.12.2021 | 10:37

На каква база да сме сплотени г-н ,Димитров ?Ти и шайката грабите и като серете и спите.После да бъдем сплотени.?!!Ще бъдем сплотени след конфискация на награбеното ,след като си излежите присъдите.След като се пречистите в затвора.Тогава с вас може да бъдем сплотени.Сега сте зло в най-чистият му вид.Ето защо поздрава ви към нас,обикновените хора ,звучи кухо ,неискрено и подигравателно.

Отговори
17 3
Пловдив

Пловдив

24.12.2021 | 10:20

Ще ти повярваме ако дадеш на прокурор лицето Стаменов за умишлено прикриване на незаконно строителство и посягане и бутане на части без заповед на частен имот.Също трябва и сигнал до прокуратурата срещу трите Петрови,Пашов Плачков Славчев все отбор закононарушители.

Отговори
13 2
А ти спри по -малко да удвояваш парични средства.Наши пари.

А ти спри по -малко да удвояваш парични средства.Наши пари.

24.12.2021 | 10:15

Как да събереш крадците с почтенните хора бе Зику Лапачу.Вълк и Агнец ,кога са се събирали бе главо проста.

Отговори
13 3
Бог вижда Зико! Не дружката ти мутрополита!

Бог вижда Зико! Не дружката ти мутрополита!

24.12.2021 | 10:09

Ще ни направи по-добри и смирени,ако върнеш награбеното !

Отговори
15 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?