Следвайте ни

Здравко Димитров излиза в болничен, оперира ставата

viber icon

Кметът Здравко Димитров от утре излиза в болничен, тъй като му се налага да оперира тазобедрена става. 

Градоночалникът временно ще бъде заместен от вицето по финанси и бюджет Величко Родопски. 

Здравко Димитров, който в младите си години беше баскетболен национал, от известно време  накуцва, въпреки че продължава да работи. Беше на инспекцията на Околовръстното шосе заради недоволството на хората, присъства и на последната сесия на Общинския съвет, въпреки че с мъка стъпваше. 

Заради болките не е могъл да участва в шествието за 24 май, на което толкова много се радва от години.  

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

Е. Кейси

Е. Кейси

26.05.2021 | 09:28

Оставете го човекът да се лекува. На баскетболистите около 60 години ставите им дават фира обикновено. Добре, че не беше тренирал стойка на глава, че тогава главата трябваше да му сменят. Това на шега, разбира се. Горчивата истина обаче, е че дали Здравко ще ходи на работа, или няма да ходи - голяма разлика няма. Да е кмет на Пловдив, не беше лъжица за неговата уста и той го знае отлично, ама пуста алчност, тя ще му изяде главата. Видя че Мамин стана като кмет сериозен милионер и реши, че и на него му се полага, поради факта, че са на един акъл и ниво. Само че, при Мамин Герб бяха силни, а и сериозни лели и мами чертаеха схемите и му решаваха проблемите в София. При Здравко и това го няма. Затова, оставете го да се лекува. За Общината това няма значение.

Отговори
1 0
МЕНИСКУСИ И ТАЗОБЕДРЕНИ СА НА МОДА В ГЕРБоланд

МЕНИСКУСИ И ТАЗОБЕДРЕНИ СА НА МОДА В ГЕРБоланд

25.05.2021 | 20:28

Из ГЕРБоландия настъпи модата на Болнични по всевъзможни поводи. Даже МУТРО'ПОЛИТ'икът на ДЪРЖАВНАТА ЦЪРКВА (*р*вославната, де, дето *р*восъдието му хариза САН КИРИКО от МАкадемия по Архитектура) и той се скатава без да поведе на СвСв КиМ двата файтона последователки, оти му ремонтирват тазобедрената. Изсилил се е и той, както послушникът му Зикомир. "Силовите" МОЩНЯЦИ масово се натръшка'а из лечебниците така, че да не може да бъдат УВОЛНЕНИ ДОКАТО СА НЕФЕЛНИ. Слабо въображение . . .

Отговори
6 2
ГОЛЕМ СТРАХ ОТ РЕВИЗИИ,МАЙКАТА СИ ТРАКА

ГОЛЕМ СТРАХ ОТ РЕВИЗИИ,МАЙКАТА СИ ТРАКА

25.05.2021 | 17:09

Може и наистина да се разболял човека.Ама ми прави впечатление ,че дойде временното правителство и всички гербаджии се изпоразболяха.Какво ли ще бъде ,когато дойде истинското правителство след 11 юли. Тогава целият Герб ще се изпоразболее. ОТ. ПРЕДСТОЯЩИ РЕВИЗИЙКИ ЛИ СЕ. ИЗПЛАШИХМЕ ЩО ЛИ ????

Отговори
11 9
Капитан Фароу!

Капитан Фароу!

25.05.2021 | 17:59

Когато кораба потъва мишките първи се спасяват! Това го знаят и тези Пловдивски пирати за това се крият за да мине бурята!

Отговори
9 3
Боко

Боко

25.05.2021 | 17:08

И какво да направим ние сега? Да ходим при него като Ту лупа? Изобщо какво ни занимавате с тоя б оклук,дето даже носа не може да си избърше! Б ахти с мрадливия вестник!

Отговори
10 6
дии

дии

25.05.2021 | 16:36

Ей тая инспекция на околовръстното не трябваше да прави. Тя му такова мамата. Горкия, той за ползу родину работи, а то ставата го предаде. Едни там шефове на служби и те болни или отпускари - за 3 месеца само... Иначедано докато почива, да прочете някоя книжка, да добие малко одухотворен, умен поглед, че по погледа му се чете че не е много адекватен.

Отговори
14 5
gjj

gjj

25.05.2021 | 16:04

оставка толуп!!!

Отговори
14 7
До qjj

До qjj

25.05.2021 | 16:56

Браво мило тролче, заработи си днес паричките!

Отговори
5 3
Нека да се направи едно уточнение

Нека да се направи едно уточнение

25.05.2021 | 18:09

С платени тролове работят маминия и бандата му.Тези ,които пишат срещу октопода герб са ХЕЙТЪРИ. Те мразят безплатно.За 12 г.имат достатъчно причини да мразят ,без да им се плаща.

Отговори
6 3
Густо, майна!

Густо, майна!

25.05.2021 | 19:36

Абе напоследък ми прави впечатление, че троловете намаляват и пишат, че свободномислещите са тролове... В пловдив 24 пише, че му била за смяна ставата, заради ковид... Е, лекар съм, ама не ми е ясно как ковид може да засегне става толкова, че да е за смяна... Е, имаме нов медицински прецедент за последствия от ковид... Тва е някакъв герберски щам, дето засяга минискуси, бъбреци, стави... Бързо, започвайте да се страхувате, ама не чак толкова, бате Гойко ще излезе и ще каже, че може да ни спаси от въображаемия щам... Дон Кихот е пред поредната Вятърна мелница! Бъдете Санчо панса и ще получите някой заем от ББР...

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?