46
Следвайте ни

Здравко Димитров честити празника на българската община

viber icon

Кметът на Пловдив Здравко Димитров отправи поздрав по случай 12 октомври - Деня на българската община и местното самоуправление в България.

Уважаеми служители на общинска администрация,
За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай 12 октомври - Деня на българската община и местното самоуправление в България!

С решение на Министерски съвет българските общини вече имат своя официален празник.
На 12 октомври 1882 г. в Държавен вестник е публикуван първият „Закон за общините и градското управление“, който регламентира устройството и дейността на местните органи на държавната власт, сред които общински съвети, кметове и техните помощници.

Да работиш в полза на гражданите е отговорна и нелека професия, но цената е по-доброто развитие на нашия град, подобряването на условията на живот и възможността да сме полезни на обществото.

Изказвам благодарност към всички служители на общинска администрация и общинските съветници за всеотдайността и усърдната работа. Пожелавам Ви здраве и енергия, за да постигате още много успехи във Вашата отговорна работа.

Честит празник!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Отец Христофор

Отец Христофор

12.10.2021 | 14:47

Оставка Димитров онзи Стаменов който укрива Делижови и нарушава конституцията заради тях ВЕЧЕ ВИ Е ЗАВЛЯКЪЛ КЪМ ДЪНОТО,КЪДЕ БОЖКОВ ТАКА СЕ Е НАУЧИЛ ДА ЛЪЖЕ И ДА ЗАЩИТАВА ПЛАЧКОВ НА ТОЗИ МУ СЕ ПОЛАГАТ 20г.ОСТАВКА ДИМИТРОВ

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?