1553
Следвайте ни

Здравко Димитров благодари на "Америка за България" СНИМКИ

viber icon

По време на Годишната среща на местната власт, организирана от НСОРБ, кметът на Пловдив Здравко Димитров представи един от най-мащабните проекти в областта на културата в страната - "Голямата Базилика на Филипопол". Проектът бе определен  и като една от най-успешните инвестиции в областта на публично-частното партньорство от Нанси Шилър, президент на Фондация "Америка за България".

Фондацията, съвместно с Община Пловдив, финансира и реализира възстановяването на Голямата базилика. Здравко Димитров благодари на г-жа Шилър с думите: "Този проект нямаше да е толкова впечатляващ и блестящ без г-жа Шилър и нейната енергия".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Америка за България

Америка за България

19.09.2021 | 21:06

И ние благодарим за милиардите, за нарисувани изтребители, сега кой е по-благодарен?

Отговори
4 4
И вие ще отсъствате

И вие ще отсъствате

19.09.2021 | 20:38

Ами то и Ицето от Росенец хиляди пъти е благодарил на Хамерика без България Значи по пътя на логиката Ицето Раданчо и Зико са съпартийци И са получава нещо като в заешко котило Кой кого ибе и кой плаща и за ко плаща Ни съ знай Важното е че са различни Заедно ли съ Или хич Важното е Хамериката България тук отсъства

Отговори
5 3
Леле леле

Леле леле

19.09.2021 | 20:18

Пролича си на кй се кланя вече Зико ... Уж Големия му приятел Бойко падна от власт и тоя завъртя г..а . Сега се върти между Соросоидите и Радев ... Всички структури в Пловдив трябва да се разграничат от този Предател Зико вън

Отговори
6 5
Алелуя!

Алелуя!

19.09.2021 | 19:59

Да и на дедо поп, дето го благославя и деня и ноща и анатемосва всички, които не го обичат и от него се отричат!

Отговори
6 2
Не е луд, който яде баницата!

Не е луд, който яде баницата!

19.09.2021 | 19:15

Първо трябва да благодари на ББ, нали заяви:Пловдив е Ваш г-н Борисов! И след това на спонсорите:КМД, Автобусни превози, Хеброс бус и всички строителни фирми, които осигуряват около полувин милион всеки месец за чеккмеджето!

Отговори
11 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?