Следвайте ни

Започна важен ремонт в Пловдив, вижте кой булевард затвориха

viber icon

Започнал ремонт затвори крайната дясна лента на централния пловдивски булевард "Цар Борис III Освободител". Ограничението в посока от колелото на Международния панаир към бул. "Дунав". Ремонтът започна тази сутрин,  като работниците от фирма "Пътинженеринг" слагат указателни табели, за да внимават шофьорите, и вече разкопават стария асфалт.

В този участък трябва да бъде подменен старият азбестов водопровод и на негово място да се монтира нов от полиетилен, за да няма аварии, обясни техническият ръководител на обекта Петър Гайдаджийски. Реконструкцията на булеварда ще продължи до 22 юни. Засега колите могат да се движат и в двете посоки.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

4000

11.05.2020 | 16:14

Точно там след пешеходната пътека на снимките има отводнителна шахта , която е поне 2 см. над асфалта . Сега като правят ремонт да се сетят , че тази шахта трябва да е под нивото на асфалта , за да влиза водата в нея . Не както беше до сега - около чахтата се образуваше голяма локва с площ 2-3 квадрата и колите като минаваха и пръскаха пешеходците по тротоара .

Отговори
6 0

Редактор

11.05.2020 | 13:57

Обединител, не Освободител. Коригирайте си текста.

Отговори
6 0

намръщенЪ

11.05.2020 | 21:56

не са го сторили, за съжаление

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?