2374

Затварят нов участък от Околовръстното на Пловдив за ремонт, променят движението

Движението на Околовръстното шосе в участъка от кръстовището за Коматево и Първенец до пресечката с Пещерско шосе се затваря за ремонт на 12 юли.  На 13 юли започва фрезоване на старата настилка,  съобщи за „Марица” инж. Гинка Маринова, директор по строителство във фирмата – изпълнител „Европейски пътища”. 

Както „Марица” писа, от Агенция „Пътна инфраструктура” увериха в отговор на запитването ни съобщиха, че изпълнителите на обекта, притеснени за финансирането, могат да работят на втория етап, след като беше ремонтирана първата отсечка от Асеновградско до Коматевско шосе.

До всички общини и предприятия, чиито офиси се намират в този участък, са изпратени уведомителни писма. Указателни табели за обход ще бъдат поставени на кръстовището с Асеновградско шосе , за да се пренасочи трафикът към надлез „Скобелева майка”, а също така при кръстовището с Пазарджишко шосе за транзит по магистралата и бул. „България”.  Промените в движението са съгласувани с Пътна полиция на МВР.

Ремонтът на пътя ще продължи два месеца, след което строителите ще започнат рехабилитацията на последната отсечка до Пазарджишко шосе. Инж. Маринова увери, че ще бъде отворено преминаването от Златитрап към Коматево и ще има транспортен достъп до имотите на Околовръстно шосе. Участъкът е 4,5 км и е в много лошо състояние. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Човек  с  мозък

Човек с мозък

08.07.2022 | 18:16

Околовръстното първо трябваше да се довърши а след това да се ремонтира.

Отговори
0 0
Стоянов

Стоянов

08.07.2022 | 18:13

Да му мислят живеещите на ,,Цар Самуил,, в Тракия. Под носовете им денонощно ще хвърчат возилата за мърсотията на въздуха да не говорим. Сега е време да осъдим общината за комфорта в който ще живеем и дишаме.

Отговори
0 0
Мич Бюкянън

Мич Бюкянън

08.07.2022 | 13:24

Инж. Маринова увери, че ще бъде отворено преминаването от Златитрап към Коматево . Е нали точно тази отсечка се затваря ???

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?