71

Затварят кръстовището на Околовръстното с Коматево и Първенец СНИМКИ

Кръстовището на Околовръстното шосе с Коматево и Първенец ще бъде затворено през уикенда за ремонт.

За всички превозни средства, които пътуват по този маршрут, са определени обходни пътища, увери инж. Гинка Маринова, директор по строителство във фирмата – изпълнител „Европейски пътища”. 

Пътят  от Околовръстното към Коматево и Първенец и обратно ще бъде затворен в 8,30 часа сутринта в събота до 19 часа в неделя. Ще работим и през нощта, за да приключим с ремонта колкото възможно по-скоро, подчерта инж. Маринова. 

Обходните  маршрути са съгласувани с КАТ.

Колите, които идват от Първенец и вилните селища към Пловдив  ще минават през Марково или през Златитрап, а по направление София - през Брестовица.

Трафикът в посока  Пловдив, Асеновград  и Първенец се насочва по два маршрута. Тежкотоварните автомобили ще вървят през Марково и ще ползват отбивката преди гробището. Пътят ще бъде регулиран като еднопосочен. 

Вторият маршрут в това направление е за леки коли. В Марково те ще се движат по отбивката, която се намира след гробищния парк.

Камионите от стокова борса в Първенец в посока Пловдив, София и Асеновград  ще обикалят през Брестовица и Златитрап., а лекотоварните  - през Марково.

Колите към Пловдив ще ползват ул. „Захаридово” - отбивката на Околовръстното шосе, която минава през Коматево. 

Околовръстното шосе е затворено в участъка от Коматевско шосе до Пещерско, но кръстовището към Коматево и Първенец до този момент беше  проходимо.

В събота и неделя служители на КАТ ще дежурят при кръстовището, за да не се стига до инциденти. Табели ще бъдат поставени за временните обходни маршрути. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?