71

Заповядайте на детска екоработилница с ИКЕА!

По случай Деня на детето, малчуганите ще могат да измайсторят и нарисуват своя собствена къща от най-обикновен картон. Необходимо е само въображение и добро настроение! Събитието е безплатно и е отворено за всички малки и големи деца.

Работилницата ще се състои на 1 юни (събота) от 10:30 до 14:00 часа в град Пловдив на площад Централен (пред Пощата), като част от екокампанията ,,За по-чиста околна среда“ на „Хермес медиа“ и вестник „Марица“. 

В „Детска екоработилница с ИКЕА“ подрастващите ще могат да създадат интересни макети и предмети от материали, които иначе се възприемат за отпадък. Целта е младото поколение да види колко е лесно да вдъхнем втори живот на вече използваните ресурси. А за всички бъдещи художници ще има боички и флумастери, с които да рисуват по избрани от тях еко теми. 

Материалите за работилницата ще бъдат осигурени от шведската компания за домашно обзавеждане. Тя е помислила и за удобството на всички и предоставя масички и столчета, на които децата да творят заедно със своите родители.

Това е третата подобна инициатива на ИКЕА и „Хермес медиа“ в град Пловдив. 

Очакваме ви! 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?