Започват ремонти в центъра за 21 млн. лева, Анка е пас

Поръчките за благоустрояването на десетки улици с пари по програма "Региони в растеж" вече са в ход

Втора обществена поръчка, но този път за 21 385 013 лева с ДДС, е размразена, след като няколко месеца беше обжалвана от неизвестната овчарка Анка Ангелова от гр. Антоново. Парите са по оперативна програма "Региони в растеж" и ще бъдат вложени в ремонти и благоустрояване на квартала между бул. "Кн. Мария-Луиза", ул. "Митрополит Панарет", бул. "Марица-юг", където предстои реконструкция, и бул. "Източен".  

Анка се е отказала да продължава оспорването на тръжните условия  пред 5-членния състав на ВАС и така решението на "тричленката" за отказ да образува дело влезе в сила. По същия начин мистериозната бизнес дама "пусна" наскоро и поръчката за галерията на ул. "Гладстон".

Ремонтите с парите по "Региони в растеж" са разделени на три лота. Офертите се подават до края на работния ден на 27 март и ще се отворят на 28-и, съобщи Тодор Тодоров, шеф на общинската дирекция "Обществени поръчки". Реконструкцията на бул. "Марица-юг" включва участъка от Водната палата до Адата, а също така и крайбрежната ивица, където по проект са предвидени кътове за отдих.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?