Следвайте ни

Започва зимната акция на "Пакет с грижа" в "Тракия"

viber icon

За пореден път в район „Тракия“ ще се проведе благотворителната инициатива „Пакет с грижа“. Тя представлява хранителна банка от пакети с хранителни продукти с дълъг срок на годност, които се раздават на социално слаби семейства от квартала. 

От пролетта до лятото администрацията на „Тракия“ раздаде близо 400 пакета на нуждаещи се. Зимната акция е продиктувана не само от настъпващия сезон, но и от затварянето на много бизнеси заради коронавируса. 

„Знам, че много семейства ще имат нужда от подкрепа в идните дни. Ние ще им помагаме с качествени хранителни продукти всяка седмица. Благодаря на всички дарители, които се включиха в инициативата предния път, и на тези, които ще се включат сега. Вярвам, че човещината ще спаси света“, пише кметът на „Тракия“ Костадин Димитров.

Апелът му е, ако някой се нуждае от помощ или познава човек в тежко финансово състояние, да се свържи с него на телефон 0885 88 66 30. 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?