4020

Започни първата си сигурна работа в Lidl още днес

Компанията топ работодател предоставя възможност да съчетаеш успешно всички важни за теб ангажименти – учение, спорт, хоби или забава с предложението си за 20 или 30 часова седмица, както и работа само за през уикенда.

Наближава лятото, а с него и плановете как да съчетаем ангажиментите си с възможност за любима работа и сигурен доход. Балансирането между висше образование и работа на 4 или 6 часа, биха могли да са подходящата рецепта за множество младежи не само през топлия сезон. Трудова заетост само през уикенда е оптимален вариант за онези, чиято седмичната динамика не позволява допълнително натоварване. 

Като част от гъвкавото предложение е и солиден пакет от придобивки, които по нищо не отстъпват на тези при 8 часов работен ден - ваучери за храна на стойност 200 лв. всеки месец, допълнително здравно осигуряване, карта Multisport на половин цена, отпуск за рожден ден, както и още много други, които осигурява компанията на своите служители. Ако избереш работа в отдалечено населено място, можеш да разчиташ дори на допълнително дневно възнаграждение. 

Като работодател Lidl предоставя отлични възможности за обучение и развитие за своите над 4000 служители, като всеки новоназначен има план за въвеждащо обучение и ментор, които го подготвят за работата му. Резултатите от целенасочените действия в тази насока са красноречиви – над 70% от мениджърите на магазини са израснали до тази позиция вътре в компанията.

За пета поредна година Лидл България бе отличен като ТОП работодател за България и Европа, постигайки още по-висок резултат в сравнение с предходния процес на сертифициране. Постигнатият от Лидл България общ резултат е с близо 7% над средния за страната и 12% над средния за бранша в Европа. Отличието от водещата международна организация TOP Employers Institute,  е свидетелство за това, че компанията е сред най-добрите работодатели, които доказано прилагат световно утвърдени стандарти и практики в областта на човешките ресурси, сравними с тези на ТОП работодателите на континента. Това се потвърждава и от служителите ѝ – над 90% от тях споделят, че са склонни да препоръчат Lidl като работодател на свои близки и познати. 

Разгледай предложенията тук и планирай свободно времето си!

 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 10 оценки
4/5 от 10 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?