Следвайте ни

Започна ремонтът на Околовръстното на Пловдив

viber icon

Стартира поетапният ремонт на 14 км от Околовръстния път на Пловдив, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Етапът, който започна днес,  включва двукилометровата отсечка от кръстовището с Кукленско шосе до пресичането с Асеновградско шосе. За изпълнение на дейностите е ограничено движението на автомобилите в този участък и трафикът преминава през Пловдив. Ремонтът трябва да завърши в средата на март. 

Ремонтът на 14-километровия участък от Околовръстния път на Пловдив предвижда студено рециклиране на съществуващата асфалтова настилка, усилване на пътната конструкция и полагане на нова асфалтобетонова настилка. Трябва да бъде подобрено отводняването. Пътят ще е с обновени канавки. Ще се санират прилежащите съоръжения, отклонения и шлюзове.

Освен това ремонтираната отсечка ще е с нова хоризонтална маркировка, стоманени предпазни огради /мантинели/ и пътни знаци. Прогнозната стойност на инвестицията е 25 млн. лв., а средствата са от бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Цьц

Цьц

03.02.2021 | 17:01

Ние сме виновни, гледаме отстрани на нещата. Трябва да се организираме и да започнем блокиране на околовръстното. Точно в 10 часа щом е на околовръстното спира за половин час и всеки ден времето за блокиране се увеличава, докато не разберат, че Пловдивчани не са без глас.

Отговори
3 0
ХАХАХААа

ХАХАХААа

03.02.2021 | 15:45

Ремонт на Околовръстното. И за какво се хабят? Ремонта със сигурност ще е с по-лошо качество от сегашното трасе и я изкара 1-2 години я не преди да стане отново за ремонт. Цялата работа е май пак да се откраднат милиони, а ползващите Околовръстното пак ще ядат ядове със задръстванията. БОКЛУЦИ ???

Отговори
8 1
азз

азз

03.02.2021 | 15:18

2 километра ремонтиран участък за месец и половина... Да видим за 1 година дали ще приключат с всичките 14 км В София си имат почти изцяло магистрално околовръстно, но Великият кмет на Пловдив предпочете държавата да даде пари за стадиони вместо за околовръстно...

Отговори
10 0
Тежко ни!

Тежко ни!

03.02.2021 | 15:16

Пак ни запушиха устите! Уж щяха да правят ново околовръстно, а какво стана? Ще ремонтират старото и още дълги години ще караме с него! Поредната лъжа, ама проблемът е в нас, защото мълчим! Хайде сега да видим каква ще е реакцията от страна на Зико?

Отговори
12 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?