1553

Започна празничният фестивал „Весела Коледа в парка” 

Кметът на Пловдив Костадин Димитров и кметът на район „Тракия” откриха празничния фестивал „Весела Коледа в парка” в парк „2019” на булевард „Освобождение” в най-младия пловдивски район. 

„Изпълненията на талантливите деца от детските и учебните заведения ни заредиха с празнично настроение. Искам да благодаря на тях и техните учители, на администрацията и на всички, които направиха тази инициативна възможна”, заяви кметът на „Тракия” Георги Гатев.

От своя страна кметът на Пловдив Костадин Димитров изрази задоволство от факта, че фестивалът се провежда за трета година и се радва на интереса на пловдивчани. „Децентрализацията на културните събития е част от нашата програма и сме решени да я реализираме във всички райони с подкрепата на районните кметове”, допълни той.

Сред официалните гости на събитието бяха заместник-кметът по финанси на Община Пловдив Жени Петкова, председателят на Общинския съвет Атанас Узунов, общинските съветници Вера Тоскова, Стефан Шилев, Спас Шуманов, Гошо Къчков, заместник-кметовете на „Тракия” Красимир Терзиев и на „Източен” Станислава Лулчева и други. 

Коледният базар  ще продължи до 23-ти декември, а посетителите могат да послушат хубава музика, да се насладят на вкусна храна, да закупят подаръци и украса за предстоящите празници.

Организаторът Димитър Михов от „Ясмина” ЕООД заяви, че от тази година се поставя нова традиция – две живи елхи ще бъдат украсени, а по-късно засадени в района, за да обогатят зеленината в него.

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 4 оценки
4/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Васил

Васил

21.12.2023 | 00:37

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?