Следвайте ни

Здравко Димитров отваря приемна за гражданите

viber icon

Здравко Димитров започва да приема граждани в Общината от следващата седмица. "Още като кандидат за кмет обещах, че проблемът на всеки пловдивчанин, стигнал до мен, ще е и мой проблем, а с експертите от моя екип ще търсим решенията. Каквото съм казал, го върша", коментира Здравко Димитров. 

Той уточни, че от първия ден на мандата не е пропуснал да изслуша всеки, който го е потърсил. "Граждани  ме спират на улицата, идват в Общината, звънят по телефона и на никой не съм отказал среща и разговор", каза Димитров.

В момента кабинетът на кмета е в ремонт. Затова първите срещи ще се провеждат в заседателната зала на пл. "Стефан Стамболов" 1. 

Приемните дни на Здравко Димитров се уточняват в администрацията. След като графикът бъде изготвен, ще бъде оповестен на сайта на Общината и в медиите заедно с телефоните за връзка. Подготвя се и електронна форма за контакти. 

Гражданите ще могат да се записват за приемните  ми дни, а в срещите задължително ще участват и експерти  от моя екип, за да може да се отговаря на минутата на поставените въпроси, обеща Здравко Димитров.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?