49
Следвайте ни

Запалват официално светлините на коледната елха в „Западен“

viber icon

Кметът на „Западен“ Димитър Колев кани всички жители на района на тържественото запалване на светлините на коледната елха. То ще се състои на 3 декември, петък, от 18 часа в парк „Ружа“. 

„В тези напрегнати дни всички имаме нужда от повече радост и светлина. Каня всички утре край елхата, нека заедно запалим не просто светлинките на празничното дърво, но и надежда за едни по-добри и щастливи дни“, призова кметът Димитър Колев. 

За настроението на присъстващите ще се погрижи гайдарският състав от квартал „Прослав“, а децата ще бъдат зарадвани лично от Дядо Коледа. Възпитаници на СУ „Свети Свети Кирил и Методий“ също ще се включат в празника. 

За втора поредна година Коледната елха в „Западен“ е разположена в новата част на парк „Ружа“. Монтирането й започна още днес, като тя е висока над 10 метра и ще остане в парка до Ивановден.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Въпрос до кмета

Въпрос до кмета

03.12.2021 | 11:17

кмета в собствената си улица не знае какво се случва или поне така го отърва. А и улица рая където живее кмета тъне в прахоляк. Омръзна ни да дишаме ФПЧ кметеее с метла само става по голям облак...

Отговори
1 0
Пловдивчанин

Пловдивчанин

02.12.2021 | 19:59

Моля господин кметът да каже : срамува ли се от графитите "ЦСКА" и пречупените кръстове, които буквално са превзели стените на жил блокове по бул."Копривщица" 25, 35, по "Дарвин", по "Чернишевски", по блоковете на "Пещ.шосе" към прословутия парк Ружа"? Зная, че е въпрос на вандализъм, но какво прави КМЕТЪТ НА "ЗАПАДЕН"?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?