46

Замразяват рокадите в МВР

Пловдивската полиция остава стабилна кадрово. Не се предвижда смяна на началници на районни управления в града и областта. По традиция винаги по времето на служебно правителство и в трескава подготовка за провеждането на поредни избори се отваря темата за промяна на шефските столове, спрягат се различни имена, които ще заместят своите предшественици. Пред "Марица“ обаче директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Димитър Балев бе категоричен, че поне до изборите не се очертават абсолютни никакви промени по върховете на полицията и районните управления.

„Правят се единствено структурни промени за по-голяма ефективност и постигане на по-високи резултати“, коментира той. Това означава, че например един служител бива преместен от едно районно управление в друго или от едно структурно звено в друго, за да запълни създала се пробойна и работата на Пловдивската дирекция да върви по план и да бъде все по-резултатна.

Подобни структурни промени бяха част от заявката на Димитър Балев като ръководител на полицията още с встъпването на поста. Тогава той посочи пред медията ни, че се запознава с работата на всеки един служител и че ще направи промени само и единствено там, където има несправяне със задълженията. Балев е един от най-успешните директори на полицията в Пловдив до момента.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?