Следвайте ни

Замразяват проекта на втория гребен канал, засега

viber icon

Община Пловдив няма средства, за да откупи частен имот за строеж на втори гребен канал. Това каза днес кметът Здравко Димитров по повод на проекта, подготвен преди няколко години и инвестиционното намерение, внесено в общината за концесия.

Собственикът на частния имот, който попада в границите на втория канал, иска около 1,3 млн. лева. С такива средства в бюджета ние не разполагаме, обясни Димитров и допълни, че има и други приоритети, за които е необходимо финансиране.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

dii

dii

18.02.2021 | 17:29

кво толкова ? Нали му удариха първа копка ? Това е важно, хаде да бъдем малко по-позитивни. Бойко нали обеща да разшири околвръстното от магистаралата до Асеновградско шосе... там поне първа копка не направиха. Трябва по-позитивно да гледате на нещата. Ето кметът работи, ходи на почивка в Дубай, почина си, презареди батериите и сега с нова сила ще гледа умно и отегчено. Вий него не го мислете, той се е цанил да седи и да замазва положението - демек да дриблира и бави. За коетоо вероятно получава нещо, за да гледа с овчи поглед .

Отговори
2 1
чудно

чудно

18.02.2021 | 16:46

По-добре! Иначе бяха готови да изхарчат 14 милиона за тази глупост! Като нищо поне 7-10 милиона от тази сума щеше да бъде присвоена, а инертните материали от изкопа щяха да бъдат разпродадени от строителя.

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?