46

Зам.-кметът Стефан Стоянов представя Пловдив пред US инвеститори

Предимствата на Пловдив като инвестиционна дестинация ще представи зам.-кметът по образование и бизнес развитие Стефан Стоянов пред американски инвеститори. Това ще се случи в рамките два форума, които се организират от Българската агенция за инвестиции (БАИ) в Съединените американски щати.

Участието на зам.-кмета в инвестиционните конференции, в които ще се включат високопоставени представители на българската администрация, мениджъри в международни компании и водещи инвеститори в България, е отлична възможност да се популяризира дейността на Община Пловдив, както и възможностите за инвестиционна дейност в региона. "Икономиката на Пловдив се развива изключително бурно, но трансформацията към по-високотехнологичен бизнес продължава. За това за нас е важно да продължим да популяризираме града и местния бизнес и да разширяваме бизнес възможностите за търговия и инвестиции", коментира Стоянов.

Форумите ще позволят и директни срещи с представители на бизнеса и разговори за бъдещи инвестиции у нас. Двете инвестиционни конференции ще се проведат между 5 и 9 декември т.г. в Сънивейл, Калифорния и Портланд, Орегон в Щатите.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

06.12.2022 | 11:03

оферта за международни финансови услуги Добро утро дами и господа Тук съм, за да ви представя нашата банка, която предлага много изгодни и лесни финансови услуги. Ние предлагаме заеми при лихвен процент от 2,5% годишно от 10 000 евро до 5000 000 евро, които се изплащат от 1 година до 25 години. Свържете се с нас за повече информация. Имейл: [email protected]

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?