Следвайте ни

Зам.-кмет се превърна в рейнджър за един ден

viber icon

В официалното си амплоа Георги Георгиев е заместник-кмет на пловдивския район „Западен“. Това обаче не важи по време на отпуск. Георгиев умее да разпуска нетрадиционно и дори се превърна в рейнджър за един ден.

С приятелска компания зам.-кметът реши да вдиша от чистия въздух в гората на Цигов чарк и да се забавлява. Той  и аверите му се включиха в импровизиран турнир по пейнтбол, като отборът на Георгиев се отличи с пъргавина и точна стрелба, което им осигури победата. 

Двата отбора се стреляха с боя близо 2 часа на специално пригодено за целта игрище. „Отличихме се с добри стрелби, точни попадения в тялото и пъргавост -точно като рейнджъри на мисия“, коментира Георгиев пред „Марица“. 

 Не за първи път зам.-кметът на „Западен“ участва в подобни цветни битки. На последната бе уцелен няколко пъти от противника, но това не попречи отборът му да грабне победата. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?